Egyéb szafari-sátrak

Egyéb szafari-sátrak

A szafari-sátrak különböző formákban és méretekben lettek kialakítva. A Serengetin és a Kalahárin kívül sok másfajta-szafari sátrat is ajánlunk neked, melyek kempingről kempingre különböző formában és kivitelezésben jelenhetnek meg.

Vadregényes, mégis luxuskörülmények között
Szafari-sátorban kempingezni? Ez mindenkinek nagy élmény, hiszen az otthoni kényelmet élvezheted a természet közepén! Mindegyik típusú szafari sátrunk trendi bútorokkal van berendezve, számos pedig extra kiegészítőkkel  is fel van szerelve. 

Fedezd fel kedvenc szafari-sátrad
​​​​​​​
A különféle szafari-sátrak Európa prémium kempingjeiben találhatóak. A belső kialakítás, valamint a részletek eltérhetnek, ezért kempingenként találhatsz a sátrakról részletes leírást is. Tájékozódj, és válaszd ki a neked legjobban tetszőt!
​​​​​​​

Összes kemping egyéb szafari-sátorral


 


Összes kemping egyéb szafari-sátorral

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.