170123-header-safaritent.jpg

Szafari sátor

Az igazi kempingezés: a fák között aludni, hallani a madarak csicsergését és a felkelő nap sugaraira ébredni reggel. Ez mind lehetséges egy szafari sátorban. Ez azt jelenti, hogy valódi ágyban aludhat, a saját konyhájában főzhet, és a Serengeti sátorban még zuhanyozhat (esőzuhannyal) is a fürdőszobában!

Serengeti

A Serengeti egy igazán luxus 5 fős szafarisátor, saját fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhával! És a berendezés? Fapadló, kellemes nappali rész, kényelmes hálófülkék puha ágyakkal. Egy meleg nyári napon pedig a tágas, fedett verandán hűsölhet. Ez egy tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és egy nagyszerű reggeli, ebéd elfogyasztásához vagy egy közös játékhoz, miközben italába kortyol és falatozik egy csodás nyári estén.

Serengeti XL

403x166-Serengeti-playbutton.jpg

A Glamping kategóriába tartozó Serengeti XL szafari sátor látványától a szívverése is felgyorsul. Kívülről kemény és erős kinézete ellenére belülről a luxus és a trendiség jellemzi. Köszönhetően a tágas, 47 m2-es alapterületnek és a fedett verandának. Saját, felszerelt konyhájában főzhet, valamint a sátorban külön fürdőszoba is található. Az éjszaka is kényelmes lesz, hisz válaszhat két hálószoba közül is, a baldachonos ágy viszont valószínűleg a szülőké lesz! A másik hálóban egy összecsukható és emeletes ágy is található. 

Kalahari

363x150-kalahari.jpg

Vissza a régi idők kempingezős hangulatához a modern idők luxusával fűszerezve? Mindez elérhető az Kalahari sátraiban. A sátrak az erdőben találhatóak, elegendő teret és magánszférát nyújtanak. A szafari sátor belső terét megpillantva Afrikában érezheti magát.

Egyéb szafari sátrak

A Serengeti és a Kalahári mellett, számtalan egyéb szafari sátor típus közül választhat kínálatunkból. Ezek a sátrak mindig gyönyörűen és kényelmesen vannak berendezve, de a dekoráció kempingenként eltérhet. MInden kempingnél, a szálláshelynél találhat pontos információt az adott sátorról.