900x170-GLAMPING.jpg

Glamping szálláshelyek

Glamping: kempingezés luxus körülmények között

A glamping a glamorous (elbűvölő) és a camping  szavak egyesítéséből jött létre, és extra felszereltségű luxus kempingezést jelent. Minden glamping szálláshely extra kényelemmel bír. Válasszon egy glamping mobilházat vagy egy glamping szafari sátrat!

Mindig különleges élményt nyújt egy glamping szálláshely, mind belülről mind kívülről. Szeretne mosogatógépet is a nyaralásán? Rendben! Egy nagy verandát? Ez sem probléma. Luxus berendezést? Nézze meg őket! Néhány szálláshelyhez még saját jacuzzi, nagy zuhanyzó és függőágy is tartozik. A szabadban eltöltött nyaralás biztosan csodálatos élményt fog nyújtani. 
 

Hogyan néz ki egy glapming szálláshely?

Tekintse meg a Glamping-videót , hogy betekintést nyerjen. Fontos: a felszereltség változhat glamping szálláshelyenként.

Válassza az extra luxus felszereltségű glamping mobilházat vagy glamping szafari sátrat a választékunkban szereplő glamping szálláshelyeket kínáló kempingek közül. 

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.