Glamping szálláshelyek

Glamping: kempingezés luxuskörülmények között

A glamping a glamorous (elbűvölő) és a camping szavak egyesítéséből jött létre, és extra felszereltségű luxuskempingezést jelent. Minden glamping szálláshely extra kényelemmel bír. Válassz egy glamping mobilházat vagy egy glamping szafari sátrat!
​​​​​​​

Mindig különleges élményt nyújt egy glamping szálláshely, mind belülről mind kívülről. Szeretnél mosogatógépet is a nyaralásodon? Rendben! Egy nagy verandát? Ez sem probléma. Luxusberendezést? Nézd meg őket! Néhány szálláshelyhez még saját jacuzzi, nagy zuhanyzó és függőágy is tartozik. A szabadban eltöltött nyaralás biztosan csodálatos élményt fog nyújtani.

Hogyan néz ki egy glamping szálláshely?

Tekintsd meg a Glamping-videót, hogy betekintést nyerj. Fontos: a felszereltség változhat glamping szálláshelyenként.

Válaszd az extra luxus felszereltségű glamping mobilházat vagy glamping szafari sátrat a választékunkban szereplő glamping szálláshelyeket kínáló kempingek közül.

Glamping HollandiaGlamping Belgium | Glamping Luxemburg | Glamping Franciaország | Glamping Spanyolország
glamping Olaszország | Glamping Horvátország | Glamping Szlovénia

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.