Gratis nachten -hu-900x170.jpg

Pünkösdi ajánlatok

Kempingnyaralásra vágyik a pünkösdi hosszú hétvégén? Éljen a különleges ajánlatunkkal, és spóroljon meg akár 40 %-ot!


Pünkösdi hosszú hétvége
Töltse a pünkösdöt egy prémium kempingben! Élvezze a tavaszi napsütést, és töltődjön fel energiával! Megannyi program közül választhat kempingjeinkben, úszás, mini golfozás, kerékpározás vagy felhőtlen játék a játszótéren. A környékbeli városok izgalmas látványosságokkal, vidámparkkal és állatkerttel várják az érdeklődőket. Töltse prémium kempingben a pünkösdi hétvégét és biztosan remek kikapcsolódásban lesz része.

Pünkösd 2018
Idén a pünkösd május 20-i vasárnapra és 21-i hétfőre esik. A kiválasztott kemping oldalán a ‘Programlehetőségek és medencék’ menüponton belül megbizonyosodhat róla, hogy a kempingben fűtött, illetve fedett medencék találhatóak-e.

Foglalását 2018 április 15-ig ingyenes módosíthatja.

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.