160412-header-meivakantie-900x170.jpg

Last minute ajánlatok május 1-re

Használja ki extra kedvezményeinket a május 1-i hosszú hétvégén és spóroljon akár 40%-ot!

Tavaszi élmény, szuper áron!

Utazna a május 1-i hosszú hétvégén? Az influenza szezon után felfrissítené a tüdejét a hegyekben, vagy akár a tengerparton? Esetleg városnézésben gondolkodik?

Válasszon prémium kempingnyaralásaink közül és élvezze már a május 1-i hosszú hétvégén a kempingjeink által nyújtott számos lehetőséget: hatalmas játszóterek, medencék, kerékpározási lehetőségek, minigolf pályák, strandok, éttermek várják!

Emellett a közeli városokban is számos programlehetőség (vidámpark, állatkert, kalandpark)  és látnivaló közül választhat.

 2018. május 1.

Idén május elseje keddi napra esik, így április 27-i indulás esetén akár 4 éjszakát is eltölthet az Ön által választott kempingben. A kemping oldalán a ‘Programlehetőségek és medencék’ menüpontban ellenőrizheti, hogy a kempingben fűtött, illetve fedett medencék találhatóak-e.

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* Az ár már tartalmazza: az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további - a kempingben fizetendő - költségek (pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb.). Egyszerű, világos, meglepetések nélkül, ahogy ezt a Vacansoleil-nél már megszokhatta.