170601-gratisnachten-900x170.jpg

Az ingyenes éjszakák akciónkkal extra nyaralásban lesz részed!

Szeretnél néhány éjszakát ingyen eltölteni a kedvenc kempingedben? Erre most számos kempingünkben lehetőséged nyílik, ha az ingyenes éjszakák akciónkban szereplő ajánlatokból választasz, amelyek bizonyos időszakokra vonatkoznak.
Sok kempingben most ingyenes éjszaká(ka)t kaphatsz: például 7 éjszakás foglalás esetén csak 6-ot kell kifizetned, tehát egy éjszakára a vendégünk vagy! Ha 2-3 hetet maradsz, akár 7 ingyenes éjszakával is meghosszabbíthatod a nyaralásodat!

Tipp: Hasonlíts össze több utazási időpontot, hogy lásd, mikor kaphatod a legjobb, ingyenes éjszakákat nyújtó ajánlatot. Az ingyenes éjszakák kedvezmény tavasztól június végéig, illetve szeptembertől december végéig elérhető.

Az ingyenes éjszakák kedvezményt a honlapon megjelenő árak automatikusan tartalmazzák.

Foglalj most, amíg még elérhetőek az ingyenes éjszakákat nyújtó ajánlatok a kempingekben.

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.