header_900x170-vroegboek-voordeel.jpg

Foglalj szállást most előfoglalási kedvezménnyel!

Igazán jó áron szeretnél nyaralni 2019-ben? Használd ki az előfoglalási akciót és foglald le kempingnyaralásodat akár 40% kedvezménnyel!

Fontos: Az előfoglalási kedvezmények csak bizonyos dátumig élnek. Sok kempingben 2018. december 31-ig veheted igénybe az előfoglalási kedvezményt.

Cselekedj gyorsan, amíg még vannak szabad helyek a kedvenc kempingedben!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.