Foglald le a 2021-es kempingnyaralásodat 20%-os előfoglalási kedvezménnyel!

Most szeretnéd lefoglalni a 2021-es nyaralásodat? Okos döntés! Még van idő és a kempingnyaralások népszerűbbek, mint valaha. A biztonságos szabadtéri tevékenységek egyre több embert vonzanak a kempingekbe. Emiatt érdemes mihamarabb foglalnod. Szuper ajánlat: most 20%-os előfoglalási kedvezményben részesülsz! A kedvezmény minden kempingre vonatkozik, beleértve a legnépszerűbb régiók kempingjeit is,mint az Adriai tengerpart, Isztria, Dalmácia, vagy Toszkána. Lépj a tettek mezejére, foglald le álmaid kempingnyaralását !

Foglalj most agoodalom nélkül!
A foglalás ingyenes lemondása pénzvisszafizetési garanciával 2021. február 28-ig lehetséges. Emellett egyszeri, díjmentes módosítási lehetőség áll rendelkezésre 2021. április 15-ig. Bármi történjék is, még nem köteleződsz el semmi mellett.

Használd ki a lehetőséget, foglald le a 2021-as kempingnyaralásodat és élvezd a korai foglalás előnyeit:

  • 20%-os előfoglalási kedvezmény minden kempingben, ahol már ismertek a 2021-es ára
  • Pénzvisszafizetési garancia = Ingyenes lemondás 2021. február 28-ig*
  • Egyszeri, díjmentes módosítási lehetőség 2021. április 15-ig**
  • Kempinghely garancia = Biztosan az általad választott kempingben és időszakban foglalhatsz
  • Érkezés és távozás a hét minden napján
  • Most csak az előleget kell befizetned

*A 2020. december 10-től megtett foglalásokra érvényes, a koronavírus miatt 2020-ról 2021-re átvitt foglalásokra nem vonatkozik.
**Az egyszeri, díjmentes módosítás csak akkor lehetséges, ha a módosított foglalás díja nem alacsonyabb, mint az eredetileg foglalt szálláshely díja. 

Foglald le a kempingnyaralásodat a legnépszerűbb régiókban:


Miért érdemes még a fentieken kívül a korai foglalást választanod?

  • Biztosan van még hely az általad kiválasztott kempingben és szállástípusban
  • Kiválaszthatod az érkezésed és a távozásod időpontját (az alacsonyabb árak miatt a júniusi hetek gyorsan betelnek, így ha most foglalsz, nem maradsz le)
  • Foglalásodat 2021. április 15-ig egyszeri alkalommal díjmentesen módosíthatod a szabad helyek függvényében
  • Nem kell további időt, energiát fektetned a nyaralási ajánlatok böngészésébe és bőven lesz időd megtervezni a nyaralás alatti programokat

A honlapon keresztül egyszerűen és gyorsan lefoglalhatod az általad kiválasztott szálláshelyet, ha pedig kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, prémiumkemping szakértőink örömmel állnak rendelkezésedre elérhetőségeinken.

Találd meg álmaid úti célját