900x175-header-HU.jpg

Árzuhanás: A hét ajánlata

1 hetes nyaralás 39.900 Ft-tól!

Szuper alacsony áron szeretnél prémium kempingben pihenni? Akkor jó helyen jársz!
Minden héten különböző kempingek szálláshelyeit ajánljuk extra kedvezményes áron. 1 hetes nyaralás már 39.900 Ft-tól! Élj a lehetőséggel!

Speciális fix árak 2019. május 11. és június 15. közötti tartózkodás esetén:

  • 1 hét bungalow sátorban 39.900 Ft
  • 1 hét Kalahari szafari-sátorban 59.900 Ft
  • 1 hét prémium mobilházban 99.900 Ft  

Foglalj most! – az ajánlat csak egy hétig és a készlet erejéig érvényes.

Fontos információk

Az akciós árak nem tartalmazzák a foglalási díjat (4900 Ft), a helyi adókat (pl. idegenforgalmi adó), a helyszínen fizetendő esetleges extra szolgáltatások díját (pl. kötelező vagy opcionális végtakarítás díja, kívánságok, biztosítás, babacsomag, stb.).

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.