900x175-lowseasons1.jpg

Nyerd vissza a nyaralásod árát!

Nyaralj ingyen 2019-ben! 

Ez nem áprilisi tréfa, nyereményjátékunkkal valóban lehetséges!

Hogyan?

  • Foglalj szállást április 10. és április 30. között a honlapunkon keresztül vagy telefonon 2019. április 10. és  július 7. közötti tartózkodásra az VHU-1904-NYVNY promóciós kód megadásával és
  • Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a jövőben is értesülhess nyaralási ajánlatainkról és speciális akcióinkról

A hírlevél feliratkozásodat megerősítő e-mailben érdemes megadnod a preferenciádat, hogy személyre szóló ajánlatokat kaphass a jövőben.

Ezt követően automatikusan bekerülsz a „Nyerd vissza a nyaralásod árát!” nyereményjátékunk 2019. május 15-én tartandó nyeremény sorsolásába.

Fődíj: A szerencsés nyertes számára ingyen biztosítjuk az általa lefoglalt szálláshelyet (a már befizetett összeg visszautalásra kerül)

További nyeremények: 10db Vacansoleil ajándékcsomag, amelynek tartalma: 1 db strandtáska, 1 db hátizsák, 1 db strandjáték, 1 db strandlabda, 1 db napszemüveg

A nyereményjáték részletes szabályzatát itt találod: Nyerd vissza a nyaralásod árát! - Nyereményjáték szabályzat 2019

Vegyél részt nyereményjátékunkban és légy te az egyik szerencsés nyertes! A játék csak 3 hétig tart, így kiemelkedő nyerési eséllyel indulhatsz a fődíjért és az ajándékcsomagokért!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.