Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Szlovénia


Mobilházak Szlovéniában

Szlovéniai kempingnyaralásban gondolkodik? A Vacansoleil kiválasztott önnek néhány kempinget, ahol luxus mobilházakat tud bérelni. Amennyiben mobilházban nyaral, élvezheti a kempingezést a természetben, viszont extra térrel és kényelemmel.

A zöld rétek országa

Élvezni akarja a kulturális látnivalókat és a természet adta kikapcsolódási lehetőségeket? Akkor Szlovénia a tökéletes célpont az Ön számára. Szlovénia Európa egyik legzöldebb országa. Nagyszerű kirándulási, kerékpározási lehetőségekkel rendelkezik, és ideális hely kisebb költségvetésű nyaralásra is.

Vízipark a Terme Catez kemping kempingben

A Terme Catez kempingből kiválóan elérhető Ljubljana és Zágráb is. A kemping gyermekekkel történő nyaralásra is tökéletesen alkalmas, hatalmas vízi parkjával, vízicsúszdákkal és egy beltéri medencével, ahol megannyi játék várja a gyermekeket.

Az adriai part

A kemping és a tengerpart is megannyi vízi élményt kínál Önnek az Adria Kempingben. A kemping Szlovéniában, az Adriai-tenger partján található. Tökéletes hely ha napozni van kedvük, a homokban szertenének játszani vagy csobbanni egyet a tengerben. Meg fog lepődni, mennyi féle látnivaló várhat Önre Szlovéniában.

Luxux mobilházak 8 típusa

8 típusú mobilház közül választhat Szlovéniában: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. Szlovéniában számos mobilház elérhető, melyek tökéletes szálláshelyet biztosítanak egy nagyszerű családi nyaraláshoz.

Válasszon a 2 kempingek in Szlovénia

Részletes keresés:

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Szlovénia - Szlovénia

Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan. Óriási vízi park és kalóz sziget a gyerekeknek. Kitűnő létesítmények és barátságos étterem.