Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Svájc


Mobilházak Svájcban

Svájc egyik gyönyörű kempingjében szeretne mobilházat bérelni? A Vacansoleil kiválasztott Önnek néhány mobilházzal rendelkező kempinget a legjobb elhelyezkedéssel. Élveze a friss svájci levegőt a kényelmes mobilházából, melyben saját fürdőszoba és wc, kényelmes székek, egy teljesen felszerelt konyha és kertibútor garnitúra található.

Egyedülállóan szép hegyi kilátás

Svájc hires a lélegzetelállítóan szép Alpokról, népszerű a síelők és túrázók között egyaránt. Svájc a bicska, csokoládé és az órák földje. A Wallis kantonban fekvő kemping nagyszerű hegyi kerékpározási és túrázási lehetőséget nyújt.  A Rhône folyó kiválóan alkalmas raftingra vagy kenuzásra. A még nagyszerűbb családi élményekért üljön fel a Zermatt és Matterhorn között közlekedő vonatra, és csodálja meg Svájc legismertebb hegycsúcsát.

Kempingezés tágas mobilházban

A Vacansoleil számos kempinget választott ki Önnek Svájcban, ahol tágas luxus mobilházakban szállhat meg. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL vagy a Glamping mobilház. Minden kempingben változik, hogy mely típus érhető el. A Hawaii rendszerint egy hálószobás. A Fiji és Bali mobilházak egyaránt 2 hálószobával, konyhával, hűtőszekrénnyel és saját WC-vel, fürdőszobával rendelkeznek. A Tahiti mobilházban 2 fürdőszoba található, így tökéletes 2 pár számára vagy olyan családoknak, akik kamaszokkal utaznak. Hatan mennének nyaralni? Akkor válassza A Tahiti XL mobilházat, mely három hálószobával rendelkezik. Még több helyre lenne szüksége?  Akkor válassza a Waikikit! Ebben a mobilházban 3 hálószoba található, saját fürdőszobával, nagy étkezőasztallal és teljesen felszerelt konyhával. A Waikiki XL nem kevesebb, mint 4 hálószobával rendelkezik.

Válasszon a 3 kempingek in Svájc

Részletes keresés:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úti cél a Thuni-tónál, Interlaken közelében. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulások a környéken és városnézés Bernben.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Gyönyörű elhelyezkedésű kemping szép kilátással az Alpokra. Tökéletes kiindulópont hegymászáshoz Leukerbadba és az Aletsch-gleccserhez, amely a leghosszabb Európában.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.