Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in San Marino


Mobilházak San Marinoban

A Vacansoleil kiválasztott Önnek néhány kempinget, ahol megtalálhatóak ezek a gyönyörű mobilházak. Ezen kempingekben egy igazi kempingező életérzést tapasztalhat meg minden hozzáadott luxussal együtt, amit egy mobilház nyújthat.

San Marinoról

San Marino egy miniállam Észak-Olaszország területén. San Marino City, a főváros egy középkori erődváros, ősi belvárossal, az erőd falaival, tornyokkal és díszes kapukkal. Látogasson el a tengerpartra. Mindez csak néhány azon programok közül, amelyek között válogathat, ha San Marinoban töltené nyaralását.

Látogasson el az olasz tengerparti üdülőhelyekre

A közismert olasz üdülővárosok, mint Rimini, Riccione és Cattolica csupán egy rövid autóútra található a kempingtől. Kóstolja meg az olasz konyha remekeit és látogasson el a város valamelyik kellemes hangulatú kávézójába, éttermébe vagy utcai bárjába. San Leo-t és Ravennát szintén érdemes meglátogatni, ha egy San Marino  melletti kempingben nyaral.

Válassza a kényelmet és a luxust akkor is, ha kempingezik

8 típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. Majdnem minden mobilház rendelkezik saját WC-vel és fürdőszobával, kerti bútorokkal, teljesen felszerelt konyhával, gáztűzhellyel és egy nagy verandával. A Tahiti és a Tahiti XL esetében 2 fürdőszoba is van. A Waikiki és a Waikiki XL a legnagyobb mobilház, nem kevesebb, mint 3 fürdőszobával. Élvezheti a valódi luxust, melyet a San Marinóban fekvő kemping mobilházai nyújtanak. Tökéletes egy nagyszerű családi nyaralásra San Marinóban, Olaszországban.

Válasszon a 1 kemping in San Marino

Részletes keresés:

Camping Centro Vacanze San Marino

San Marino - San Marino - San Marino

Különleges hely, közel San Marinohoz, az országhoz, amely egy városból áll. A kemping a város melletti hegyre épült, az állatparkra nyíló kilátással. Rimini mindössze 15 km-re található.