Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Portugália


Mobilházak Portugáliában

Egy kellemesen meleg éghajlatú országba menne kempingnyaralásra? Próbálja ki Portugáliát! Egy mobilház extra kényelmet ad a kempingezéshez. A mobilházaink saját fürdőszobával, wc-vel, kerti bútorokkal, konyhával rendelkeznek gáztűzhellyel és verandával.

Kempingezés Algavre-ben

Portugáliában megannyi gyönyörű hely van. Nyaraljon egyik kempingünkben Algavre mellett, és látogasson el Faroba, Lagosba vagy Albufeiraba. Algavre méltán híres aranyló tengerpartjairól, látványos mészkőszikla formációiról, sziklaszirtjeiről és barlangjairól. Béreljen egy kenut vagy egy csónakot, hogy megcsodálhassa mindezt a látványt a vízből.

Városi kirándulás Lisszabonba vagy Portoba

A Vacansoleilnek szintén vannak nagyszerű kempingjei mobilházakkal Lisszabon és Porto híres városai közelében. Látogasson el a múzeumokba, várakba és a kellemes kis portugál utcákba, tele jellegzetes portugál ételeket, borokat kínáló éttermekkel. Tipp: Üljön fel a régi villamosra vagy a libegőre Lisszabon káprázatos belvárosán keresztül. Ezáltal gyönyörűen beláthatja a várost és betekintést nyerhet megannyi érdekes helyszínre, amit érdemes felfedezni a nyaralása során.

Élvezze az nyaralást a kempingben!

Élvezze a lenyűgöző portugál vidéki tájat és a csodálatos időjárást az egyik kemping luxus mobilházában! 8 különböző típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. Mind a 8 típus tágas, elég hellyel az egész család számára. Olvasson tovább ezekről a luxus mobilházakról itt!

Válasszon a 7 kempingek in Portugália

Részletes keresés:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugália

A kemping 35 km-re található a híres Porto várostól, de a közeli Póvoa de Varzim is megér egy sétát. A strand is közel esik, a kemping mellett golfozási lehetőség is adott.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugália

Kis, családias kemping, Porto-tól 17 km-re, északra. Szép helyen található,a homokos tengerparthoz közel, gyalog is könnyen elérhető távolságban (300 m).