Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Olaszország


Mobilházak Olaszországban

Olaszország Európa egyik legkedveltebb üdülő célpontja, szerencsénkre Magyarországhoz viszonylag közel is helyezkedik el! Gyönyörű közép- és római kori városok, évszazados kultúra és az olasz konyha is kihagyhatatlan! A Vacansoleil Olaszország legszebb régióiban választotta ki kempingjeit, kényelmes, komfortos mobilházakkal telepítve!

Olaszország íze

A művészet, kultúra, építészet, történelem és az olasz konyha szerelmesei mind-mind megtalálják számításaikat, bármerre is tartanak olasz földön. Ráadásul a gyönyörű tájak mellett az időjárás is rendkívül kedvező, akár északon, akár délen töltjük nyaralásunkat!

Róma, a főváros, szintén a turisták egyik közkedvelt célpontja, gondoljunk csak a Colosseumra, a Forum Romanumra, romantikus terekere vagy a Trevi-kútra! Tényleg nem szabad kihagyni!

Nyaralás a gyerekekkel

Olaszország a gyerekes családoknak is tökéletes választás, rengeteg állatkert és kaland- valamint vidámpark található. Nem elhanyagolható módon a legtöbb strand a tavak mellett is gyermekbarát, nem beszélve arról, hogy a tengerpart majdnem mindenütt homokos, lassan mélyülő tengerrel. Igazán gyermekekre szabva!

Válassza ki a tökéletes mobilházat Olaszországban!

Válasszon olyan mobilházat, amely mindenki igényét kielégíti! 8 különböző típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. A Hawaii esetében a nappaliban vagy külön hálószobában van a hálótér. A Fiji és Bali mobilházak egyaránt 2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel és saját WC-vel, fürdőszobával rendelkeznek. A Tahiti mobilházban 2 fürdőszoba található, így tökéletes 2 pár számára vagy olyan családoknak, akik kamaszokkal utaznak. A Tahiti XL kettő helyett három hálószobával rendelkezik. Még több helyre lenne szüksége?  Akkor válassza a Waikikit! Ebben a mobilházban 3 hálószoba található, saját fürdőszobával, nagy étkezőasztallal és teljesen felszerelt konyhával. Nagy a család? Akkor válassza a Waikiki XL mobilházat, amely 4 hálószobás. Végül, de nem utolsó sorban Glamping mobilházban is nyaralhat, ha még több luxusra vágyik.

Válasszon a 80 kempingek in Olaszország

Részletes keresés: