Luxus mobilház in Németország


Mobilházak Németországban

Járja végig a német vidékeket, és élvezze nyaralását egy Vacansoleil által választott kempingben található mobilházban. Élvezze a kemping kellemes hangulatát és a mobilház nyújtotta luxust. Legtöbb mobilházunk rendelkezik saját WC-vel, fürdőszobával, kerti bútorral, konyhával, gáztűzhellyel és nagy verandával. Röviden mindennel, amire csak szüksége lehet.

Kempingezés a vidéki tájon

Németország egy igen sokszínű ország, történelmi városokkal, sok tóval, nagyszerű kulturális értékekkel és gyönyörű vidékekkel: az Alpok vonulatai északon, a Fríz-szigetek délen. Zöldellő tájakra vágyik? Látogasson el Bajorországba, és fővárosába, Münchenbe! Tökéletes kirándulásokra és kerékpározásra a bajor-erdőn keresztül, mely Közép-Európa legnagyobb erdős vidéke. A német Eifel vidéket Kis-Svájcnak is hívják. Ha egy tökéletes nyaralásra vágyik hegyvidéki kilátással, erdőkkel és krátertavakkal, akkor Eifel ideális helyszínt jelent kempingezésre egy mobilházban.

Programlehetőségek

Ha Németországban nyaral, számtalan program vár Önre és az egész családjára. Túrázhatnak, kerékpározhatnak, vagy akár a kenuzást is kipróbálhatják. Látogasson el az olyan nagy történelmi városokba, mint Berlin, Frankfurt, München vagy Köln. Mind tele van izgalmas kulturális, történelmi látnivalókkal és múzeumokkal. Töltsön el egy kellemes napot Németország egyik strandján vagy valamelyik tó partján. Ha egy egyszerű, pihenéssel töltött napra vágyik, kapcsolódjon ki a mobilháza verandáján Németország valamely gyönyörű kempingjében.

Luxus mobilházak Németországban

Fedezze fel mindazt a csodálatos luxus élményt, amelyet a német kempingek nyújtanak. Egy, két, három, vagy négy szobás luxus mobilházat szeretne foglalni? Tekintse meg mobilházaink teljes választékát itt.

Válasszon a 11 kempingek in Németország

Részletes keresés:

Camping Kinzigtal

Steinach - Fekete-erdõ - Németország

Ebből a Fekete-erdei folyóvölgyben található kempingből csodás gyalogtúrákat tehetünk. A gyermekeket animáció várja. A városi uszoda használata a kemping vendégei számára ingyenes.

Camping Warsberg

Saarburg - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Camping Bad Dürkheim

Bad Dürkheim - Rajna-vidék-Pfalz - Németország

Nyugodt, családi hangulatú kemping lenyűgöző környezetben. Fedezze fel a német borutat (German Weinstrasse) gyalog vagy kerékpárral, és élvezze a szépségápolást Bad Drückheim egyik fürdőjében. A kemping számos lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Camping Bleialf

Bleialf - Eifel - Németország

Kicsi, szerény családi kemping az Eifel hegység csodálatos természeti környezetében, nem messze a luxemburgi határtól. Valódi paradicsom a túrázók számára. A Bleialf barátságos teraszainak szomszédságában, rengeteg gyerekprogrammal.

Camping Ferienpark Orsingen

Orsingen - Bodeni-tó - Németország

Jó elhelyezkedésű, új kemping, rengeteg játék lehetőséggel a gyermekek számára. Vonzó környezet a Bodeni-tónál és a híres Rhein vízesés közelében.