Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Magyarország


Mobilházak Magyarországon

Kempingezésre kész idehaza, de nem sátrazna? Válasszon prémium mobilházaink közül, így a gyönyörű természetet, valamint mobilháza minden kényelmét is élvezheti!

Fedezze fel Magyarországot!

Magyarország kultúrája egyedülálló! Gondoljunk csak Budapestre, Pécsre, Debrecenre vagy Győrre a teljesség igénye nélkül. Természetesen zenei és borfesztiválokban is Európa élén járunk, nyáron a Balaton szinte kötelező! Válaaszon hazai kempinget prémium mobilházzal és fedezze fel a körülöttünk lévő gyöngyszemeket!

Budapest

Ha neszmélyi kempingünkben jár, Budapest mindössze 80 km autóútra található, egy napra érdemes hazaiként is túristáskodni, rengeteg fel nem fedezett dologra bukkanhatunk rá fővárosunk szívében, vagy ép a Budai-hegyekben. A Bazilika, Hősök-tere Zsinagóga épp oyla izgalmas program lehet, mint a Pálvölgyi-barlang cseppkövei!

Luxus mobilházak Magyarországon

8 különböző típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. A Hawaii esetében a nappaliban vagy külön hálószobában van a hálótér. A Fiji és Bali mobilházak egyaránt 2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel és saját WC-vel, fürdőszobával rendelkeznek. A Tahiti mobilházban 2 fürdőszoba található, így tökéletes 2 pár számára vagy olyan családoknak, akik kamaszokkal utaznak. A Tahiti XL kettő helyett három hálószobával rendelkezik. Még több helyre lenne szüksége?  Akkor válassza a Waikikit! Ebben a mobilházban 3 hálószoba található, saját fürdőszobával, nagy étkezőasztallal és teljesen felszerelt konyhával. Nagy a család? Akkor válassza a Waikiki XL mobilházat, amely 4 hálószobás. Végül, de nem utolsó sorban Glamping mobilházban is nyaralhat, ha még több luxusra vágyik.

Válasszon a 2 kempingek in Magyarország

Részletes keresés:

Camping Füred

Balatonfüred - Balaton - Magyarország

Ez a hatalmas kemping közvetlenül a Balaton partján található. Rendkívül sok sportolási lehetőséggel, vízisípályával, csúszdával, szaunával és éttermekkel várja kedves vendégeit.