Luxus mobilház in Horvátország, Isztria


Foglaljon mobilházat Horvátországban, az Isztrián

Szeretné, ha horvátországi, isztriai nyaralása még kényelmesebb lenne? Foglaljon mobilházat Horvátország legjobb kempingjeiben! 

A Vacansoleil mobilházak széles választékát ajánlja Önnek! 

Fedezze fel a gyönyörű Horvátországot és Isztriát, miközben egy kényelmes mobilházban száll meg! Kiválasztottuk Önnek a legjobb kempingeket a régióban, ahol mobilházak bérelhetők. Négy különböző modell közül választhat: Fiji, Bali, Waikiki és Tahiti. Mind a négy tágas mobilház kényelmes az egész család számára! 
 

Válasszon a 16 kempingek in Horvátország, Isztria

Részletes keresés:

Camping Bijela Uvala

Poreč - Isztria - Horvátország

Nagyon kedvelt, luxusfelszereltségű kemping, az egész család jól érzi itt magát. Rengeteg medencéje és hosszú tengerpartja van. A kristálytiszta vizű tenger búvárkodásra is alkalmas.

Camping Bi Village

Fažana - Isztria - Horvátország

A kemping a Pulai római-kori amfiteátrumhoz közel található, ahol nyáron népszerű operákat adnak elő. 6 medencében lubickolhatunk. Kirándulási tipp: Fazana, Brijuni-sziget (nemzeti park).

Camping Park Kastanija

Novigrad - Isztria - Horvátország

Csendes családi kemping Isztria északi részén. Az Adriai-tenger csupán 100 méterre található. A modern mobilházak légkondival és trendi belsővel rendelkeznek.

Camping Lanterna Premium Resort

Poreč - Isztria - Horvátország

Hatalmas kemping gyönyörű kilátással a tengerre. A vendégeknek 3 km hosszú partszakasz és teljesen új vízi park áll rendelkezésére. Porec és Rovinj kulturális látnivalóit mindenképpen látni kell.

Camping Oliva

Rabac - Isztria - Horvátország

Gyönyörű fekvésű kemping egy olajfaligetben, az Isztria keleti partján; előtte terül el Cres és Krk szigete. Biztonságos kavicsos strandok a gyermekeknek és sekély, kristálytiszta víz.