Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Hollandia


Mobilházak Hollandiában

Kiválasztottuk Önnek a legjobb hollandiai kempingeket, ahol mobilházak is elérhetőek! Hova menne? A Wadden-szigetek, Zeeland, Limburg vagy Frízföld? Nem számít melyik kempoingbe tart, hiszen mindegyikben tágas és kényelmes mobilházak várják! Így lesz igazán felejthetetlen a nyaralás!

Tipikus Holland – város és tenger karnyújtásnyira

Fedezze fel a megszokott holland tájakat, tulipánföldekkel, szélmalmokkal, belső tengerekkel, Limburg dombjaival. Kultúrában sem lesz hiány, a helyi kosztumök, valamint a kék festésű porcelánok kiválóak szuvenírnek is! Amennyiben kedveli a széles, homokos tengerpartokat, szerencséje van! Az északi országrészen a tengerpartok ilyenek, ráadásul meglehetősen sok kempingünk van ebben a régióban! Maradna inkább a nagyvárosok közelében? Látogasson el Amszterdamba, Rotterdamba, vagy Hágába, hajózzon a csatornákon, nézze meg a helyi múzeumokat! A zöld vidéki területek tökélettesek kerékpározásra és túrázásra is! A családdal és gyerekekkel érkezőknek is kiváló célpont Hollandia, rengeteg állatkert, kaland- és vidámpark található, mint például a Nemo Science vagy a Body Worlds múzeum Amszterdamban. 

Válassza ki luxus mobilházát

Válassza ki azt a mobilházat Hollandiában, mely az Ön igényeinek leginkább megfelel! 8 különböző típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. A Hawaii esetében rendszerint egy hálószoba van. A Fiji és Bali mobilházak egyaránt 2 hálószobával, teljesen felszerelt konyhával, hűtőszekrénnyel és saját WC-vel, fürdőszobával rendelkeznek. A Tahiti mobilházban 2 fürdőszoba és 2 hálószoba található. A Tahiti XL kettő helyett három hálószobával rendelkezik. Ha még több helyre lenne szüksége, akkor válassza a Waikikit! Ebben a mobilházban 3 hálószoba található, saját fürdőszobával, nagy étkezőasztallal és teljesen felszerelt konyhával. A Waikiki XL mobilházban 4 hálószoba található. Ha még több luxusra vágyik, válassza a Glamping mobilházat!

Válasszon a 14 kempingek in Hollandia

Részletes keresés: