Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Dánia


Mobilházak Dániában

Egy csodálatos kempinget keres Dániában, ahol mobilházat bérelhet? A Vacansoleil számos olyan kempinget választott ki Önnek, ahol mobilházakat is talál. Az egész család élvezheti azt a kényelmet és luxust, melyet egy mobilház tud nyújtani. Kényelmes székek, saját kerti bútorok, WC, fürdőszoba és további luxusfelszerelések. A legtöbb mobilházban 2 hálószoba található, de a nagyobb családok számára 3, akár 4 hálószobával rendelkező mobilházak is bérelhetőek. Tegye még szebbé a Dániában töltött kempingnyaralását egy mobilházban.

A tengerpart és a város

Dánia egy sík területű ország Skandinávia déli részén. Ha Jylland félszigetén tölti kempingnyaralását, vidám kikapcsolódásban lehet része az Északi-tenger valamelyik népszerű strandján, vagy kenuzhat is a vidék valamelyik taván vagy folyóján. Ne felejtsen el ellátogatni Koppenhágába sem, ahol megtekintheti a királyi palotát, a városi parkot, a Tivolit, az élénk színekben pompázó házakat, Nyhavn kellemes hangulatú kikötőjét és kipróbálhat egy ízletes friss halból készült ételt is az egyik remek étteremben.

Tágas mobilházak Dániában

8 luxus mobilház közül választhat a Vacansoleil-nél: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. Olvasson tovább ezekről a luxus mobilházakról itt. Egy vagy több gyermekkel menne nyaralni? Minden mobilházunk tökéletesen alkalmas gyermekes családok részére.

Válasszon a 1 kemping in Dánia

Részletes keresés:

Camping Vestbirk

Østbirk - Jütland - Dánia

Ez a kemping ideális, ha horgászni, vagy kenuzni szeretne. Egyéb szórakozási lehetőségek az egész családnak: fűtött úszómedence, szauna, jacuzzi. Kirándulási tipp: Legoland, Koppenhága.