Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Csehország


Mobilházak Csehországban

Elsőosztályú kempinget keres Csehországban, ahol mobilházat bérelhet? Akkor válassza valamely mobilházzal rendelkező kempingünket Prágában vagy a Krkonoše régióban. Élvezze a mobilház adta kényelmet, mint a saját fürdőszobát és wc-t vagy a teljes kertibútor garnitúrát. Szintén tartozik a mobilházhoz kényelmes ülőhely és egy teljesen felszerelt konyha verandával. Így lehet igazán élvezni a nyaralást egy csehországi kempingben.

Csehország. Nagyszerű minden korosztály számára

Csehország ideális Önnek, ha kisebb költségvetésű nyaralást tervez. Viszonylag alacsony áron tudja megkóstolni a helyi konyha remekeit. Válasszon egy kempinget Prága mellett és 30 percen belül már bent is lehet a belvárosban. Prága híres a gyönyörű hídjairól, épületeiről és városi tereiről. Akik az aktív és kalandosabb nyaralás iránt érdeklődnek, örömüket lelhetik a hatalmas Krkonoše hegységben.

Kenuzhat, íjászkodhat vagy biciklizhet is, ha ezt a vidéket választja kempingnyaralásának célpontjául. Csehország megannyi lehetőséget tud kínálni, ha sportról, kultúráról és kikapcsolódásról van szó. Nagyszerű helyszín a nyaralásra minden korosztály számára.

Válassza ki a tökéletes mobilházat nyaralására!

Válasszon ki egy mobilházat Csehországban, mely kielégíti minden igényét! 8 típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. A legkisebb mobilház a Hawaii, mely rendszerint csak egy hálószobával rendelkezik. A Fiji és a Bali mobilházakban két hálószoba, konyha hűtőszekrénnyel, saját fürdőszoba és WC is található. A Tahiti egy nagyobb mobilház, amiben két fürdőszoba és két hálószoba található. A Tahiti XL-ben szintén két fürdőszoba, de három hálószoba is van. Az egyik legnagyobb a mobilházak közül a Waikiki típusú, nem kevesebb, mint három hálószobával, saját fürdőszobával, nagy étkezőasztallal és teljesen felszerelt konyhával. A legtöbb, négy hálószobával rendelkező mobilház, a Waikiki XL. A Glamping mobilház a legtöbb luxussal van felszerelve. Olvasson tovább a Vacansoleil luxus mobilházairól itt.

Válasszon a 3 kempingek in Csehország

Részletes keresés: