Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Belgium


Mobilházak Belgiumban

Szeretne kempingezni Belgiumban és élvezni a megannyi luxust? Akkor válassza luxus mobilházaink egyikét Belgiumban. Élvezze a nagy teret, külön WC-t és fürdőszobát, egy teljes kertibútor garnitúrát és teljesen felszerelt konyhát gáztűzhellyel és egy nagy hűtővel. Egy mobilházban még kellemesebb lesz a nyaralás az egész családnak.

A legszebb régiók Belgiumban

A Vacansoleil a legjobb belga kempingeket választotta ki Önnek, ahol elérhetőek mobilházak. Válasszon egy kempinget Antwerpen mellett, az Ardennekben, a Belga tengerparton vagy Limburgban. Ha nagyvárost keres, ahol élvezhei a kultúrát, egynapos kirándulásokat, akkor válasszon egy mobilházat valamelyik Antwerpenhez közeli kempingben. Itt egyaránt megcsodálhatja a város és a környező természet szépségeit. A szabadtéri kalandokra vágyók választhatják az Ardennek mobilházakkal rendelkező kempingjeinek egyikét. Egyszerre szeretné megismerni a kultúrát, a természetet és a belga konyha remekeit is? Akkor válasszon mobilházat egy belga tengerparti kempingünkben. Limburg tartományban is vannak bájos mobilházaink, mely az egész család számára tökéletes választás. Itt túrázhat, kerékpározhat vidéki tájakon keresztül, sok érdekes helyszínt meglátogatva és változatos egynapos kirándulásokat is megejthet.

8 fajta mobilház

A Vacansoleil-nél 8 mobilház típus közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és Glamping mobilház. Mind a 8 típus tágas, elég hellyel az egész család számára. Olvasson tovább ezekről a luxus mobilházakról itt.

Szeretné a legtöbb luxussal felszerelt mobilházban tölteni a nyaralását? Akkor válasszon a Glamping mobilházak közül!

Válasszon a 9 kempingek in Belgium

Részletes keresés:

Camping Bertrix

Bertrix - Ardennek - Belgium

Vegyünk egy iszapfürdőt a kalandparkban vagy merüljünk egyet az új medencében. A Bertrix kemping egy családi kemping az Ardennekben, sok mókával. A gyerekeknek a nyaralás egy nagy kaland itt!

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - Belgium

Ez az erdő közepén fekvő kemping az egész család számára kitűnő szórakozási, sport és játéklehetőséget kínál. Találunk itt horgásztavat, különféle sportpályákat, vízicsúszdát és medencéket.

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping Nieuwpoort

Nieuwpoort - Belga partvidék - Belgium

Nagy kemping rekreációs tóval, 3 úszómedencével, 5 km-re a parttól. Ideális kiindulópont egy változatos és mozgalmas nyaraláshoz a flamand parton.