Kempingek mobilházzal. Fedezd fel Európát! in Ausztria


Mobilházak Ausztriában

Olyan kempinget keres Ausztriában, ahol mobilházat tud bérelni? A Vacansoleil kiválasztotta Önnek a legjobb kempingeket ebben az elbűvölő országban, ahol tud mobilházat foglalni. Élvezze a nagy helyet és a luxust a kempingben az egész családdal. Mindben kényelmes székek, saját WC, fürdőszoba, kerti bútorok és sok más luxusfelszerelés áll a rendelkezésére. Általában legalább két hálószobával rendelkeznek. A nagyobb családok számára szintén vannak három és négy hálószobás mobilházaink is. Tegye még szebbé a kempingezést, és foglaljon szállást mobilházba a csodálatos Ausztria egyik kempingjében! 

Élvezze a vidéki táj csendjét!

Ha igazán ki akar kapcsolódni a nyaralásán, akkor Ausztria lesz a tökéletes választás. Az ország bővelkedik háborítatlan tájakban. Mássza meg az egyik hegycsúcsot, majd gyönyörködjön a lélegzetelállító kilátásban. Ausztriában lenyűgöző kerékpárutakat is talál csodálatos erdős területekkel és hegyekkel körülvéve. Ha másfajta időtöltésre vágyik, látogasson el olyan izgalmas városokba, mint Bécs, Graz, Salzburg vagy Innsbruck. Ne hagyja ki a múzeumokat, pompás tereket és a jellegzetes osztrák sörözőket sem.

Kényelmesen egy kempingben

Fedezze fel Ausztria sokszínűségét! Igazi kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Válasszon egy mobilházzal rendelkező csodálatos kempinget, és élvezze az elérhető luxust. 8 különböző típusú mobilház közül választhat: Hawaii, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL és a Glamping mobilház. Mind a 8 típus tágas, elég hellyel az egész család számára. Olvasson tovább ezekről a luxus mobilházakról itt.

Válasszon a 11 kempingek in Ausztria

Részletes keresés: