Miért pont a Vacansoleil?

  • Képzett Vacansoleil személyzet több helyszínen      
  • Legjobb minőség a legjobb árakon                   
  • Közel 53 év tapasztalata - a legjobb helyeket kerestük meg Önnek 
  • Alacsony és megbízható árak; nincsenek felárak      
  • Speciális kedvezmények; ingyen éjszakák - akár egy egész hetet eltölthet ingyen                                               
  • A legnagyobb kempingválaszték 20 európai országban
  • Gyönyörű kempingek új mobilházakkal és sátrakkal 
  • Kempinghelyet is foglalhat saját lakókocsijának vagy sátrának
  • Érkezés és távozás a hét minden napján
  • Bizalom és biztonság (Európai Utazási Biztosító Zrt.)

Melyik kempinget választja?

Sehol nincs annyi választási lehetőség, mint a Vacansoleil-nél. 600 európai kemping közül válogathat. Nálunk nem csak a legtöbb, de a legjobb kempingeket is megtalálja. Ha szereti a napsütést, a tengert, strandokat, a friss hegyi levegőt vagy az elbűvölő tavakat, akár a nyüzsgő főszezonban, akár a csendesebb elő- és utószezonban szeret nyaralni, akár az óriási luxus vagy a kisebb, nyugodt kempingeket részesíti előnyben, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.  

Saját személyzet a kempingben

Ha a Vacansoleil póló piktogramot látja egy kemping bemutató oldalán, akkor Vacansoleil személyzet tartózkodik az adott kempingben főszezonban. Fel fogja ismerni őket kék-sárga pólójukról és kedves mosolyukról. 

Szívesen segítenek Önnek, mikor megérkezik; találkozhat velük a recepción, az étteremben, a bárban, a boltban vagy akár a medence környékén. Néha még a szórakoztató csapat tagjaként is. Több kempingben külön recepciós sátrunk is van helyi Vacansoleil képviselővel.

Válassza ki az érkezési és távozási dátumot

Mivel most az Ön nyaralásáról van szó, így mindenről Ön dönt: az érkezés és a távozás dátumáról, az eltöltendő napok, sőt még a kempingek számáról is. A legtöbb kempingben a hét bármelyik napján érkezhet. 

Természetesen arról is, hogy hány napra menjen a család nyaralni. A minimum eltöltendő éjszakák száma általában 2, de ez kempingenként eltérő lehet. Több kempinget is foglalhat egymás után. Képzeljen el egy hetes nyaralást a tengerparton, utána pár napot a hegyekben és végül egy hétvégét egy mobilházban az egyik nagyváros közelében.

Utazási biztosítás

Az utazási biztosítás megkötésével gondtalanul élvezheti a nyaralást. Bármely felmerülő káresemény során az Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) biztosító segít Önnek. Interneten vagy telefonon történő szálláshely foglalása során Utasbiztosítás, valamint utazásképtelenségre és útmegszakításra vonatkozó Storno biztosítás kötésére is van lehetőség. 

Ha biztosítva van nyaralása, még kellemesebb a pihenés!

Az igazi szabadság érzés

Élvezze a szabad levegőt, a kinti játékokat és sportlehetőségeket. Sokféle szórakozás kicsik és nagyon számára egyránt. Focizás, izgalmas teniszjátszma vagy testépítés az edzőteremben. Egyéb lehetőség például: gyalogos ill. kerékpártúrák a környékben. 

Vagy inkább kalandvágyó természet? Akkor biztosan élvezni fogja a kenutúrákat és vadvízi evezéseket. 

Vízi szórakozás mindenkinek

Száguldana a vízicsúszdán, leúszná a szokásos hosszokat a 25 méteres medencében vagy pihenne a wellness részlegben, ahol a kisgyermekek  is jól szórakoznak a pancsolómedencében? A vízi szórakozás szinte mindenhol garantált a Vacansoleilnél! Frissüljön fel a medencékben, melyek közelében szervezik a szórakoztató programok egy részét is.

Csúszdakedvelők figyelem! Egyre több kempingben találhatóak vízicsúszdák, amelyekről sokszor nagyon magasról és gyors sebességel száguldhatunk le.

A kempingből a városba!

Szeretne eltölteni néhány felejthetetlen napot Barcelonában, Rómában, Bécsben vagy valamelyik más európai nagyvárosban?
Egy mobilházban vagy bungalow-sátorban eltöltött éjszaka több szempontból is előnyösebb, mint egy költséges hotel a városközpontban. 

Főként elő- és utószezonban nagyon kedvezőek az árak, és minél előbb foglal, a repülőjegyet is olcsóbban tudja megvenni. A legjobb városnéző kirándulásokról további információkat olvashat a weboldalunkon.