Párizsi városnézés 


Montmartre és a Sacré Coeur
Akik igazából szeretnék megnézni Párizst, azoknak Montmartre meglátogatása különösképpen ajánlott. Ez a művészeti körzet a nap 24 órájában tele van élettel. Készítessen egy portrét a Place du Tertre-n, sétáljon  a szűk utcákon a butikok mellett vagy kóstolja meg a helyi édességeket a cukrászdákban. Place du Tertre mellett található Sacré Coeur, mely a világ egyik legszebb bazilikája. A Bazilika lépcsőin lélegzetelállító látvány tárul elénk.
Párizsi Disneyland® 
A tündérmesék birodalma, igazi paradicsom gyermekeknek. Minden nap más kaland vár a látogatókra, telis-tele izgalmakkal és felejthetetlen élményekkel. Európa legismertebb vidámparkja két részre van osztva: Disneyland® tündérmese park és Walt Disney Studios® film park. A két park egymás mellett található. A párizsi Disneyland® csak 25 kilométerre (autóval kb. 20 percnyire) található a Le Chêne Gris kempingtől.


Marché aux Puces de Clignancourt
Kétség kívül a világ egyik legnagyobb bolhapiaca. 13 különböző piacra oszható, melyek egymás mellett helyezkednek el kültéren és beltéren egyaránt. Hogy mit árulnak? Mindent, ami elképzelhető. Az ékszerektől és az antik holmiktól elkezdve a bútorokig. Akik elfáradtak a vásárlásban, azok a piac területén található kávézókban és éttermekben pihenhetnek meg. Tipp: Turista Információs irodákban hozzájuthat a térképéhez, mely nagyon hasznos a piac nagysága miatt.Étkezés gyermekekkel:
Párizsban több, családoknak kialakított étteremlánc is található,  például grill bárok, olasz éttermek finom pizzákkal, valamint cukrászdák, ahol a gyermekek megkóstolhatják a helyi finomságokat. Az egyik kihagyhatatlan időtöltés Párizsban: a Piknik! A bármely helyi pékségben kapható croissant vagy pains au chocolat elfogyasztása egy parkban vagy kertben mindig kellemes élmény.

Néhány tipp a Párizsi éttermekhez/ bárokhoz:

  • Fontos, hogy néhány helyen az italok drágábbak, ha kint a teraszon ülve fogyasztják, mint ha bent a bárnál állva.
  • Hatalmas árkülönbségek lehetnek egyes ételek között. Fontos először elolvasni az étlapot mindig és csak utána rendelni.
  • A párizsiak későn vacsoráznak. A legtöbb helyen a konyha 19:00-kor nyit.

 

Iris Parc Le Chêne Gris kemping

A kemping előtt található a vasútállomás, mely Párizs szívébe visz. A Disneyland is csak 20 km-re található. Ideális egy hétvégére, vagy rövid tartózkodásra a gyermekekkel. 


Camping Paris Maisons-Laffitte

Szépen berendezett, nyílt és modern városi kemping fél órára Párizs központjától. Szállj fel a RER A-vonatra és seperc alatt odaérsz! A gyerekbarát kemping közvetlenül a Szajna mellett található!

kempinget talált ,
kempinget talált
kempinget talált
kempinget talált
Keresés a megadott feltételek alapján:
a előtte/utána napos eltéréssel
* A feltüntetett árak, jelenleg érvényes árak, amelyek bármikor változhatnak. Amennyiben biztos szeretne lenni abban, hogy ezen az áron tud foglalni, akkor foglaljon most. Ebben az esetben az ár ugyanaz marad. Az ár már tartalmazza az aktuális engedményeket és/vagy az ingyenes éjszakák kedvezményeket. További felmerülő költségek: foglalási díj (4.900 Ft), és néhány esetben további, a kempingben fizetendő költségek pl. idegenforgalmi adó, környezetvédelmi adó, stb., amelyek az életkor függvényében változóak lehetnek. A kempinghelyek esetében feltüntetett ár 2 fő tartózkodására vonatkozik (akkor is, ha Ön jelezte, hogy többen lesznek). A kempinghely ára függ az utastársai életkorától. A teljes, végleges költség a foglalási részletezőben lesz feltüntetve, mielőtt véglegesíti foglalását.