900x170-bestgeboekt.jpg

A legtöbbet foglalt kempingek

A Vacansoleil a kempingnyaralások specialistája. Ez azt jelenti, hogy a legjobb és legszebb kempingek kerülnek a kínálatába. Szeretné tudni melyik kempingekbe foglalnak a legtöbben? Az alábbi listából kiderül. 

Ismerje meg, hogy miért ezek a kempingek kerültek kiválasztásra, és válasszon ezek alapján következő foglalásához!


Park Soline

1.-park-soline.jpg

Horvátország - Dalmácia 
Igazi horvát vidék. Kedves városok és csodálatos természet. Ebből a családias hangulatú kempingbol kellemes sétákat tehetünk, pl. a közeli Biogradba. 

Terme Catez

2.-terme-catez.jpg

Szlovénia - Szlovénia
Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

Ca'Savio

3.-casavio.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.

Fabulous

4.-fabulous.jpg

Olaszország - Róma/Lazio
A kemping csendes helyen fekszik, mindössze 15 kilométerre Rómától. Mindkét repülőtér könnyen elérhető, s több fapados járat közül is választhatunk. Róma városa pedig lélegzetelállító

San Francesco

5.-san-francesco.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Hatalmas területű kemping 5 úszó- és 3 gyermekmedencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival, diszkóval, játszótérrel, játszóparkkal, stranddal és sokféle sport és szórakozási lehetőséggel.

Adria

6.-adria.jpg Szlovénia - Adriai tengerpart (SL)
A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Punta Spin

7.-punta-spin.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Nemzetközi kemping szuper tengerparton. Kitűnő a kisgyerekeknek. A tiniknek széles programválaszték: sportlehetőségek, szórakoztató programok, diszkó

Isamar

8.-isamar.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia.

Park Albatros

9.-park-albatros.jpg

Olaszország - Toszkána
Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Lanterna

10.-lanterna.jpg

Horvátország - Isztria
Ennek a kempingnek 3 km hosszú sziklás-kavicsos tengerpartja van. Mellette található a gyerekeknek a sekély, sós vizű medence. Kirándulási tipp: Porec, Rovijn, Umag, Pula.