900x170-top10-aquaparks.jpg

A legjobb aquaparkok

Nyaralás egy saját aquaparkkal felszerelt kempingben? Vízicsúszdák, csobbanás, úszási lehetőség és sokféle vízi játék, ez aztán az igazi szórakozás! És mindezt akár minden nap, ameddig csak jól esik. Természetesen külön, biztonságos gyermekmedencével a kicsik számára, hogy ők is jól érezzék magukat. 

Az alábbi listában azokat a kempingeket találjuk meg, amelyek lenyűgöző és nagy aquaparkkal felszereltek. Ezekben a kempingekben a nyaralás egy igazi vízifesztivál.

Tekintse meg top kempingjeinket, ahol a vízi szórakozás garantált. 

Terme Catez

363x150-01-termecatez.jpg

Szlovénia - Catez ob Savi
Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

Les Méditerrannées Beach Club

363x150-02-mediterrannees.jpg

Franciaország - Languedoc-Roussillon
Csendes helyen, közel a parthoz található új létesítményekkel, köztük egy szupermedencekomplexummal. Közel Marseillan-Plage-hoz, Agde-hez és Cap d'Agde-hez.

Isamar

363x150-03-isamar.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Számos vízi - 7 úszó- - és 3 gyermekmedence, csúszdák, széles strand és egyéb szórakozási lehetőség - pl. lovasiskola - vár mindenkit. Kirándulási tipp: Velence, Chioggia.

Les Mouettes

363x150-04-lesmouettes.jpg

Franciaország - Bretagne
A medencével felszerelt kemping Bretagne egyik legszebb helyén, a sziklákkal, régi városokkal és szép strandokkal körülvett Carantec-ben található. Igazi vízi paradicsom!

La Torre del Sol

top10-zwembaden.jpg

Spanyolország - Costa Dorada
A Costa Dorada egyik legszebb részén található a kemping. Nehéz a választás: strandolni menjünk a partra, vagy inkább a jacuzzival is felszerelt medencében lubickoljunk? Diszkó a tiniknek!

Union Lido

363x150-06-unionlido.jpg

Olaszország - Adriai tengerpart
Ez a tengerparti kemping már sok díjat nyert. Rengeteg szórakozási, sport és játéklehetőség (strand, vízi park, sportcentrum), diszkó, bárok és éttermek csábítják a vendégeket.

Domaine de Chalain

363x150-07-domaine-de-chalain.jpg

Franciaország - Jura
A kemping a Chalain-tó partján fekszik. Gyermekei a folyóban, vagy a kemping medencekomplexumában is játszhatnak. A tinik esténként a diszkóban szórakozhatnak.

Solaris

363x150-topselectie-8.jpg

Horvátország - Dalmácia
Gyönyörű kemping öbölben. Egy luxus üdülőhely minden szolgáltatása adott a kemping vendégei részére is. Tenger, strand, wellness, éttermek és sportlehetőségek.

Bella Italia

363x150-09-bellaitalia.jpg

Olaszország - Garda-tó
Hatalmas területen fekvő kemping 6 medencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival. Önálló strandja van a tóparton. Kirándulási tipp: Sirmione, Gardaland, Verona (operaelőadások).

Domaine de la Dragonnière

363x150-10-dragonniere.jpg

Franciaország - Languedoc-Roussillon
Hatalmas kemping Béziers történelmi városához és a strandhoz közel. Úszómedence, csúszda és rengeteg játéklehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat.