A legjobb aquaparkok

Nyaralás egy saját aquaparkkal felszerelt kempingben? Vízicsúszdák, csobbanás, úszási lehetőség és sokféle vízi játék, ez aztán az igazi szórakozás! És mindezt akár minden nap, ameddig csak jól esik. Természetesen külön, biztonságos gyermekmedencével a kicsik számára, hogy ők is jól érezzék magukat. 

Az alábbi listában azokat a kempingeket találjuk meg, amelyek lenyűgöző és nagy aquaparkkal felszereltek. Ezekben a kempingekben a nyaralás egy igazi vízifesztivál.

Tekintse meg top kempingjeinket, ahol a vízi szórakozás garantált. 

Terme Catez

Szlovénia - Catez ob Savi
Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

La Sirène

Franciaország - Languedoc-Roussillon
Nagy, nemzetközi kemping sok-sok lehetőséggel. Csodálatos medencék, 9 vízicsúszda és animáció várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A strand is közel van, csupán 1 km-re.

Le Grand Lierne

Franciaország -  Drôme
A kemping sokféle sport- és játék-lehetőséggel vár mindenkit. Az esti programok is kitűnő szórakozást nyújtanak. Kirándulási tipp: Drôme vidéke; barlangok, Romans városa.

Les Mouettes

Franciaország - Bretagne
A medencével felszerelt kemping Bretagne egyik legszebb helyén, a sziklákkal, régi városokkal és szép strandokkal körülvett Carantec-ben található. Igazi vízi paradicsom!

La Torre del Sol

Spanyolország - Costa Dorada
A Costa Dorada egyik legszebb részén található a kemping. Nehéz a választás: strandolni menjünk a partra, vagy inkább a jacuzzival is felszerelt medencében lubickoljunk? Diszkó a tiniknek!

Club Le Marisol

Franciaország - Languedoc-Roussillon
Csodás nyaralási helyszín a strand mögött sokféle szórakozási lehetőséggel minden korosztály számára. Kirándulási tipp: régi halászfalvak a part mentén, Spanyolország.

Domaine de Chalain

Franciaország - Jura
A kemping a Chalain-tó partján fekszik. Gyermekei a folyóban, vagy a kemping medencekomplexumában is játszhatnak. A tinik esténként a diszkóban szórakozhatnak.

Solaris

Horvátország - Dalmácia
Gyönyörű kemping öbölben. Egy luxus üdülőhely minden szolgáltatása adott a kemping vendégei részére is. Tenger, strand, wellness, éttermek és sportlehetőségek.

Bella Italia

Olaszország - Garda-tó
Hatalmas területen fekvő kemping 6 medencével, vízicsúszdákkal, jacuzzival. Önálló strandja van a tóparton. Kirándulási tipp: Sirmione, Gardaland, Verona (operaelőadások).

Le Pommier

Franciaország - Ardeche
Ebben a kempingben az egész család jól fogja magát érezni. Kiváló úszómedencék és sokszínű szórakoztató program várja a családot. A környéken sokféle szervezett programon vehet részt.