Kempingezés a hegyekben

Mit szólna egy kempingezéshez a hegyekben? Kalandra hív a természet. Akár gyalog, akár kerékpárral.Természetesen mindezek mellett a pihenésre is gondoltunk. A különféle szolgáltatásokkal felszerelt alábbi kempingek valamelyikében garantált a pihenés.

Válasszon a 10 legszebb hegyvidéki kempingünk közül


Bella Austria

Ausztria - Stájerország
Bájos nyaralóhely 800 m-es magasságban a Katsch-völgyben a falu mellett. Tiszta hegyi levegő, stressz mentes pillanatok az igazi pihenésért.

Manor Farm 1

Svájc - Berner Oberland
Tökéletes úticél a Thuner-tónál, Interlakenhez közel. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulást is tehetünk, de Berntis meglátogathatjuk.

Am Waldbad

Ausztria - Karintia
A kemping az Alpok déli részén található. Kitűnő kikapcsolódást kínál az egész családnak a hatalmas medencekomplexum vízicsúszdával, hullám- és gyermekmedencével.

Santa Monica

Svájc - Wallis
A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.

Le Malazéou

Franciaország - Ariege
Top kemping az Ariere folyó és Ax-les-Thermes mellett. Tökéletes kiindulópont hegyisportokhoz. Pihenjen a medencében, a szaunában vagy a bárban.

Pyrénévasion

Franciaország - Pireneusok
A kemping egész évben nyitva tart! A Pireneusok csodálatos hegyei között fekszik. A közelben van a Luz-Ardiden sípálya. Kirándulásra és kerékpártúrákra kiválóan alkalmas.

Domaine du Verdon

Franciaország - Provence
Csodálatos táj, kellemes éghajlat jellemzi ezt a Földközi-tenger közelében épült kempinget. Itt mindenki talál kedvére való elfoglaltságot. Kirándulási tipp: Gorges du Verdon.

Warsberg

Németország - Eifel
A kempingből a Saarburg központjába tartó síliftből is megcsodálhatjuk a kilátást a Saar völgyére. A sportolni vágyókat minigolf, teniszpálya, a kicsiket játszótér és medence várja.

Gulperberg Panorama

Hollandia - Limburg
A Gulpen falu fölötti hegyen található kempingből csodálatos a kilátás a Limburgi tájra. Barátságos, kellemes családi kemping. Kirándulási tipp: városnézés Maastricht-ban.