Csend, nyugalom és természet

Pihenés és feltöltődés az egész évi munka után: ez az, ami a jól megérdemelt nyaralás célja. Ezért készítettünk egy inspiráló  válogatást top kempingjeinkből, ahol garantált, hogy egy szép, csendes és nyugodt nyaralás összes hozzávalóját megtalálja. A kempingek a legszebb természeti területeken találhatóak, ahol felfrissülhet a végtelen kerékpár- és gyalogtúrák során. Mindezek mellett élvezheti a  különféle luxus szolgáltatásokat is.


Manor Farm 1

Svájc - Berner Oberland
A Thunersee folyó partjáról pazar kilátás nyílik a fenséges hegyekre. A Manor Farm 1 kemping tökéletes helyen található ahhoz, hogy élvezze a gyönyörű természetet és a nyugalmat. Ne felejtse otthon túracipőjét, mert itt a gyalogtúrák száma végtelen.

Fram Nature

Franciaország - Les Landes
Igazi érintetlen természetre vágyik az Atlanti -Óceán partjainál? Ez az ökoparadicsom autómentes övezet, ráadásul a kemping területén még nagyobb a tudatosság. Mindössze 6 km-re a strandtól, hihetetlen gyorsan ott lehet lenni!

Les 3 Lacs du Soleil

Franciaország - Drôme
A kemping neve mindent elárul: nem kevesebb, mint három tó található a területen. A legnagyobb tóban úszhat a tiszta forrásvízben, a másik két tóban pedig horgászhat. A környék rengeteg lehetőséget biztosít kellemes gyalogtúrákra.

De Twee Bruggen

Holland - Gelderland
Ez az ötcsillagos kemping a német határ közelében található. A "Slingeplas" szép és sekély strandjával csak pár lépésre található, a környék pedig kiválóan alkalmas hosszú sétákra és kerékpáros túrákra.

Bella Austria

Ausztria - Stájerország
Amennyiben a Bella Austria kempinget választja, 800 m-es magasságban pihenhet, ahol élvezheti a tiszta hegyi levegőt és a szép kilátást, valamint sportos gyalogtúrákat is tehet. A nap végén pihenhet egyet a kemping szaunájában.

Bella Sardinia

Olaszország - Szardínia
Egy igazi gyöngyszem a Sinis-félszigeten, amely Olaszország egyik legszebb szigetéhez tartozik: Szardíniához. Itt élvezheti a teljes nyugalmat a természetvédelmi területen, közvetlenül a kemping mellett, vagy az azúrkék tengert.

Valle Romantica

Olaszország - Maggiore-tó
A Maggiore-tó legrégebbi kempingje, mely a természet szerelmeseinek kedvenc üdülőhelye 1956 óta. Az idilli Cannobio-völgyben élvezheti a virágok szépségét- főleg tavasszal. Sétálhat a Maggiore-tó és akár svájci határ felé is!