900x170-rust-ruimte.jpg

Csend, nyugalom és természet

Pihenés és feltöltődés az egész évi munka után: ez az, ami a jól megérdemelt nyaralás célja. Ezért készítettünk egy inspiráló  válogatást top kempingjeinkből, ahol garantált, hogy egy szép, csendes és nyugodt nyaralás összes hozzávalóját megtalálja. A kempingek a legszebb természeti területeken találhatóak, ahol felfrissülhet a végtelen kerékpár- és gyalogtúrák során. Mindezek mellett élvezheti a  különféle luxus szolgáltatásokat is.


Manor Farm 1

1.-manor-farm-1.jpg

Svájc - Berner Oberland
A Thunersee folyó partjáról pazar kilátás nyílik a fenséges hegyekre. A Manor Farm 1 kemping tökéletes helyen található ahhoz, hogy élvezze a gyönyörű természetet és a nyugalmat. Ne felejtse otthon túracipőjét, mert itt a gyalogtúrák száma végtelen.

Fram Nature

Franciaország - Les Landes
Igazi érintetlen természetre vágyik az Atlanti -Óceán partjainál? Ez az ökoparadicsom autómentes övezet, ráadásul a kemping területén még nagyobb a tudatosság. Mindössze 6 km-re a strandtól, hihetetlen gyorsan ott lehet lenni!

Les 3 Lacs du Soleil

3.-les-3-lacs-du-soleil.jpg

Franciaország - Drôme
A kemping neve mindent elárul: nem kevesebb, mint három tó található a területen. A legnagyobb tóban úszhat a tiszta forrásvízben, a másik két tóban pedig horgászhat. A környék rengeteg lehetőséget biztosít kellemes gyalogtúrákra.

Le Garrigon

4.-le-garrigon.jpg

Franciaország - Provence
Ha Provence-ra gondol, akkor biztosan a levendula- és a napraforgó mezők jutnak eszébe. Ebben a  Rhône-völgy közelében lévő kis kempingben egész nyáron érezheti a mezők illatát. Igazán csendes környezet, amit érdemes akár kerékpárral felfedezni.

De Twee Bruggen

5.-de-twee-bruggen.jpg

Holland - Gelderland
Ez az ötcsillagos kemping a német határ közelében található. A "Slingeplas" szép és sekély strandjával csak pár lépésre található, a környék pedig kiválóan alkalmas hosszú sétákra és kerékpáros túrákra.

Bella Austria

6.-bella-austria.jpg

Ausztria - Stájerország
Amennyiben a Bella Austria kempinget választja, 800 m-es magasságban pihenhet, ahol élvezheti a tiszta hegyi levegőt és a szép kilátást, valamint sportos gyalogtúrákat is tehet. A nap végén pihenhet egyet a kemping szaunájában.

Domaine des Naïades

7.-domaine-des-naiades.jpg

Franciaország - Côte d'Azur
Kis kemping, mely a gyönyörű Massif des Maures hegynél található. Minden egy karnyújtásnyira van:  közel a tengerpart és a gyönyörű Var megyei települések,  melyek mindegyikében lehetőség adódik egy kellemes sétára.

Bella Sardinia

8.-bella-sardinia.jpg

Olaszország - Szardínia
Egy igazi gyöngyszem a Sinis-félszigeten, amely Olaszország egyik legszebb szigetéhez tartozik: Szardíniához. Itt élvezheti a teljes nyugalmat a természetvédelmi területen, közvetlenül a kemping mellett, vagy az azúrkék tengert.

Valle Romantica

9.-valle-romantica.jpg

Olaszország - Maggiore-tó
A Maggiore-tó legrégebbi kempingje, mely a természet szerelmeseinek kedvenc üdülőhelye 1956 óta. Az idilli Cannobio-völgyben élvezheti a virágok szépségét- főleg tavasszal. Sétálhat a Maggiore-tó és akár svájci határ felé is!

Village de la Guyonnière

10.-village-de-la-guyonniere.jpg

Franciaország - Vendée
A Jaunay-tótól mindössze 300 méterre fekszik ez a kemping. Ebben a csendes környezetben kellemes gyalogos, kerékpáros vagy akár lovastúrát is tehet a környező zöld erdőkben. Inkább a pihenést választja? Nem probléma - a legszebb strandok autóval mindössze 15 percre találhatóak.