header-recreatief.jpg

Rekreációs kerékpározás a kemping környékén

Franciaország

Változó tájakkal megáldott ország, kerékpáros nyaralásra kiválóan alkalmas hely. Franciaország mindenki számára kínál valamit; a gyönyörű strandoktól kezdve a festői falvakig, a napraforgó mezőktől a méltóságteljes kastélyokig. Kerékpárról teljesen új és érdekes képet kaphat az országról.

frankreich - fahrradurlaub.jpg

Olaszország

A Garda-tó környékén és az adriai tengerparton csodálatos élmény biciklizni. Túrázhatunk a Garda-tótól kissé messzebb található kis falvak mentén is a csendes és gyönyörű környezetben. Az adriai tengerparton gyönyörű homokos partokat és azúrkék vizet találunk.

Italien - fahrradurlaub.jpg

Magyarország

A Balaton – kellemes hőmérsékletének köszönhetően – ideális desztináció kerékpáros túrákhoz. Sok-sok látnivaló és élmény vár itt ránk! Látogassa meg a művészetet és kultúrát kínáló gyönyörű városokat, és ne hagyja ki a Balaton menti borospincéket sem! Ezek a borok világhírűek.

Ungarn - fahrradurlaub.jpg

Belgium

A kerékpározásra alkalmas területekről mindjárt a Kempen jut eszünkbe. Ez a különböző tájakkal tarkított hatalmas, sík régió népszerű kerékpáros desztináció. A belga parton friss levegőt szippanthatunk a homokos strandokon, és finom ételeket kóstolhatunk az éttermekben.

Belgien - fahrradurlaub.jpg

Hollandia

Hollandia – sík terepei miatt – ideális úticél kerékpáros nyaraláshoz. Hollandia kis ország, éppen ezért alkalmas a különböző régiókat, városokat és kempingeket érintő kerékpártúrákra is. Kellemes meglepetés fogja Önt érni, ha meglátja, milyen csodálatos dolgokat kínál Hollandia.

Holland - fahrradurlaub.jpg

Németország

Németország igazi kerékpáros paradicsom remek kerékpárútvonalakkal és világos útjelzésekkel. A hobbikerékpárosok a Bodeni-tónál található Fekete-erdő völgyeiben fekvő bajor erdőkön és a természeti parkokon keresztül biciklizhetnek.

deutschland - fahrradurlaub.jpg

Dánia

Több, mint 10.000 km útjelző táblával ellátott kerékpárútjával és leginkább dombos vagy sík felszínekkel, Dánia egy tökéletes helyszín a kerékpározásra. Több útvonal megy vízen, gyönyörű természeti tájakon és festői dán falvakon keresztül. 

250x166-1_opt.jpg

Régiók

Jütland
Koppenhága