header-mountainbiken.jpg

Kempingnyaralás és hegyikerékpározás

Franciaország

Franciaországban nagy népszerűségnek örvend a hegyikerékpározás, így sok hegyi kerékpárút található itt, melyek különböző nehézségűek – ezeknek összefoglaló neve franciául VTT (Vélo Tout Terrain). Egy edzett hegyi kerékpáros kipróbálhatja itt a nehéz mászásokat és a legendás lejtőket is.

250x166-1_mtb.jpg

Olaszország

Kétségtelenül Európa egyik leggyönyörűbb kerékpáros országa. Olaszországban kellemes az éghajlat, változatos a táj, gyönyörűek a középkori falvak és városok, az emberek barátságosak és vendégszeretőek és természetesen az ország konyhája is híres. Összeköthetjük a kulináris élvezeteket az aktív nyaralással.

250x166-2_mtb.jpg

Spanyolország

Spanyolországban gyönyörű természetet és városokat, szép kastélyokat és homokos strandokat találhatunk. A táj is változatos: vannak itt hegyvonulatok, dombos területek és jól ismert fehér falvak is. A Costa Dorada-tól északra található Costa del Garraf, Barcelona tartományban.

250x166-3_mtb.jpg

Horvátország

Horvátország sok hegyikerékpár útvonallal rendelkezik, melyek nemcsak hosszúak, de változatosak is. Az útvonalak különböző nehézségűek, mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbbet, a kezdőtől a haladóig. Csodálatos a természet és kellemes az éghajlat.

250x166-4_mtb.jpg

Régiók

Ausztria

Ausztria sokoldalúságáról és változatos tájairól híres. Az utak hosszukban és nehézségükben is különböznek, így minden biciklis megtalálhatja a neki megfelelőt. Néhány lejtő soha nem tapasztalt magasságba emelheti a tapasztalt kerékpárosok adrenalinszintjeit is.

250x166-5_mtb.jpg

Benelux államok

Azok számára, akik nem szeretik a nagy hegyeket, a Benelux államokat ajánljuk. Persze akár az Ardennekben és Limburgban is lehet mászni, és lejtőkkel is találkozhatunk.

250x166-7_mtb.jpg