Header900x170-groep.jpg

Csoportok

A kempingben való tartózkodás csoportok számára is ideális megoldás lehet. Minden megtalálható, ami kellemessé teszi a nyaralást. Kényelmes mobilházak, teljesen felszerelt sátrak, tágas kempinghelyek, különféle szolgáltatások, mint pl. úszómedence, étterem és sokféle kirándulási lehetőség a környékben. Sok kempingünk található repülőterek közelében. Csoportok esetén még kedvezőbb lehet az utazás fapados repülővel. 

Kinek ajánljuk?
Bármilyen utazáshoz ideális lehet, ha a csoport kempingben foglal szálláshelyet. Iskolai kirándulás, vállalati utazás, csapatépítő hétvége, családi nyaralás vagy utazás a sport klub-bal...mindenkinek ajálott ez a megoldás.

Csoportos utazás esetén is szívesen állunk rendelkezésére. Reggelit, ebédet, vacsorát foglalna? Esetleg találkozót szervez? Vagy kirándulásokat a környékben? Segítünk megtalálni a legjobb megoldást. 

Még több információért hívja irodánkat, kollégáink szívesen segítenek (tel: +36-1-870-0800, normál tarifa).

le-chene-gris.jpg
le-grand-dague.jpg
birkelt.jpg

 

Választható kempingek

Alapvetően minden kempingben foglalható szálláshely csoportok számára. 
Kiválaszthatja az Önnek megfelelő kempinget,
 ami a legjobban beleillik az utazási tervbe, de minden esetben kérjük, hogy egyeztessen irodánkkal. Felsorolunk pár kempinget, amelyek a legideálisabbak csoportos utazás esetén.

 • Iris Parc Le Chêne Gris kemping
  A kemping ideális helyen, a vasútállomással szemben található, így vonattal akár 50 perc alatt lehet beérni Párizs szívébe.
 • Iris Parc Le Grand Dague kemping
  Dordogne-ban található kemping, ezért ideális az aktív kikapcsolódást kedvelő csoportok számára. A kemping jól felszerelt és nagyszerű időtöltést kínál.
   
 • Iris Parc Le Château de Galaure kemping
  A Château de Galaure kemping Drôme-ban található, az Ardèche régióval határos kellemes és szép vidéken. A környék sokféle szabadidős programot kínál.
 • Iris Parc Birkelt kemping
  Ez a kemping Luxembourgban - annak központi fekvésével - ideális helyszín mindenfajta sporttevékenységhez. Továbbá megannyi programlehetőség adott csoportok számára is.
 • Iris Parc Le Ty Nadan kemping
  Fantasztikus családi kemping Dél-Bretagne csendes erdei területén. Megannyi izgalmas szabadtéri programmal és csupán egy rövid autóútra a tengerparttól.
 • Norcenni Girasole Club kemping
  A csodálatos Toszkánában található a Norcenni Girasole kemping. Nagy, modern kemping, mindennel felszerelve, amire csak szükség lehet. Kulturális és kulináris élményeket szerezhet!
 • Fabulous kemping
  Róma közelében található a Fabulous kemping. Repülővel érkezik? A repülőtér és a kemping között transzferbusz közlekedik.
 • Éden kemping
  Budapesttől 85 km-re található ez a kemping, gyönyörű környezetben. Ideális a kulturát és a természetet kedvelők számára.
norcenni.jpg
271x120-fabulous-2.jpg
eden.jpg