Csoportos kempingnyaralások

Nagyobb csoporttal keresel megfelelő helyet a nyaraláshoz? Prémium kempingjeinkben minden megtalálható, amire csak szükségetek lehet: megfizethető szálláshelyek, kitűnő létesítmények és gyönyörű környezet. Tedd felejthetetlen élménnyé a csoportos nyaralást!

Milyen jellegű csoportoknak ajánljuk?

Kempingjeinkben a csoportos foglalás mindenféle csoport számára lehetséges. Edzőtáborok, csapatépítő hétvégék, többnapos osztálykirándulások, családi összejövetelek. A Vacansoleil nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi igények alapján kialakított, csoportos kempingnyaralásokban.

Minden adott, ami  egy szuper, csoportos kempingnyaraláshoz szükséges:

  • Megfizethető árak
  • Élvezzétek a természet közelségét különleges helyszínen
  • Pihenjetek teljesen felszerelt szálláshelyeken (mobilházak és sátrak)
  • Sok étterem és bár az étkezésekhez és a programokhoz
  • Széleskörű sport-, játék- és relaxációs lehetőségek
  • Úszómedencék és vízi szórakozás minden korosztálynak
  • A csoport igényeihez alkalmazkodó nyaralás

Különleges igények? Hadd segítsünk!

Teljesen személyre szabott, csoportos kempingnyaralást szeretnél? Beleértve a szórakoztató programokat és a kirándulásokat is? Naponta friss reggelik, kiadós ebédek és finom vacsorák? Különleges helyszínek megbeszélésekhez és prezentációkhoz. További információért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kempingkínálat

Válogass tucatnyi premium kemping közül Európában! Csoportos foglalásokkal kapcsolatban kempingszakértőink örömmel segítenek. Tudj meg többet a prémium kempingjeinkbe szóló, csoportos nyaralások egyedi árairól és lehetőségeiről.

Kérj ajánlatot a csoportod számára!

Csoportos nyaralásokról szóló további információért kérjük, hívd a +36 1 870 08 00 telefonszámot. Örömmel állunk rendelkezésedre.

Camping Le Chene Gris Vacansoleil
Camping Le Grand Dague Vacansoleil
Camping Birkelt Vacansoleil