Tenger közeli kempingek

Kempingnyaralás a tengerparton

Kempingnyaralás a tengerparton: ébredjen a hullámok hangjára. Reggelizzen meg, vegye fel fürdőruháját, pakoljon be a strandtáskába és irány a tengerpart! Érezheti a finom homokot a lábujjai között és merülhet egyet a tengerben, amikor csak kedve tartja. A gyermekek? Imádni fogják, hogy minden nap homokvárakat építhetnek.

Kempingek a tengerpart mellett, vagy annak közelében

Válasszon tengerparti vagy ahhoz közeli kempinget. Könnyen kereshet részletesen itt!

 

Válasszon a 37 kempingek

Részletes keresés:

Camping Kustpark Strand Westende

Westende - Belga partvidék - Belgium

Kemping mobilházakkal gyalogtávolságra (800 m) a 8 km hosszan elnyúló Északi-tengeri strandtól a flamand parton. Több programot is kínál a környéken.

Camping La Torre del Sol

Miami Playa - Costa Dorada - Spanyolország

A Costa Dorada egyik legszebb részén található a kemping. Nehéz a választás: strandolni menjünk a partra, vagy inkább a jacuzzival is felszerelt medencében lubickoljunk? Diszkó a tiniknek!

Camping Stobrec Split

Split - Dalmácia - Horvátország

Ez a gyönyörű kemping sok-sok programot kínál és két stranddal is rendelkezik Split történelmi városának közelében. Minden adva van egy tökéletes nyaraláshoz!

Camping Zaton Holiday Resort

Nìn - Dalmácia - Horvátország

Pompás elhelyezkedésű kemping. Két kilométer hosszú strand Zadar közelében. Medencék, jacuzzi. Nin történelmi városa pár kilométerre található.

Camping Solaris

Sibenik - Dalmácia - Horvátország

Ez a csodálatos kemping egy megannyi kikapcsolódási lehetőséggel felszereltüdülőközpont része a szárazföld mellett. Élvezze a strandot, a wellness szolgáltatásokat, az éttermeket és a megannyi sportlehetőséget.