Tenger közeli kempingek

Kempingnyaralás a tengerparton

Kempingnyaralás a tengerparton: ébredjen a hullámok hangjára. Reggelizzen meg, vegye fel fürdőruháját, pakoljon be a strandtáskába és irány a tengerpart! Érezheti a finom homokot a lábujjai között és merülhet egyet a tengerben, amikor csak kedve tartja. A gyermekek? Imádni fogják, hogy minden nap homokvárakat építhetnek.

Kempingek a tengerpart mellett, vagy annak közelében

Válasszon tengerparti vagy ahhoz közeli kempinget. Könnyen kereshet részletesen itt!

 

Válasszon a 93 kempingek

Részletes keresés:

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Camping Belvedere

Seget Vranjica - Trogir - Dalmácia - Horvátország

Ideális helyszín kellemes tengerparti nyaraláshoz. Strand melletti kemping, a falu is gyalogosan könnyen elérhető. Trogir és Split is a közelben található. A vízisportok szerelmeseinek igazi paradicsom!

Camping Bijela Uvala

Poreč - Isztria - Horvátország

Nagyon kedvelt, luxusfelszereltségű kemping, az egész család jól érzi itt magát. Rengeteg medencéje és hosszú tengerpartja van. A kristálytiszta vizű tenger búvárkodásra is alkalmas.

Camping Bi Village

Fažana - Isztria - Horvátország

Közel Pulához, ahol egy római amfiteátrum is található, melyben rendszeresen szerveznek koncerteket. Családi kemping, jó úszómedencékkel. A festői Fazana közelében.

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriai tengerpart - Olaszország

Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.