Tenger közeli kempingek

Kempingnyaralás a tengerparton

Kempingnyaralás a tengerparton: ébredjen a hullámok hangjára. Reggelizzen meg, vegye fel fürdőruháját, pakoljon be a strandtáskába és irány a tengerpart! Érezheti a finom homokot a lábujjai között és merülhet egyet a tengerben, amikor csak kedve tartja. A gyermekek? Imádni fogják, hogy minden nap homokvárakat építhetnek.

Kempingek a tengerpart mellett, vagy annak közelében

Válasszon tengerparti vagy ahhoz közeli kempinget. Könnyen kereshet részletesen itt!

 

Válasszon a 89 kempingek

Részletes keresés:

Camping Adria

Ankaran - Adriai tengerpart (SL) - Szlovénia

A kemping Olasz- és Horvátország között, a Trieszti-öbölben található. Olimpiai méretű úszómedencéje közvetlenül a tenger mellé épült. Kirándulási tipp: Trieszt, Lipica, Postojna.

Camping Bijela Uvala

Poreč - Isztria - Horvátország

Nagyon kedvelt, luxusfelszereltségű kemping, az egész család jól érzi itt magát. Rengeteg medencéje és hosszú tengerpartja van. A kristálytiszta vizű tenger búvárkodásra is alkalmas.

Camping Bi Village

Fažana - Isztria - Horvátország

A kemping a Pulai római-kori amfiteátrumhoz közel található, ahol nyáron népszerű operákat adnak elő. 6 medencében lubickolhatunk. Kirándulási tipp: Fazana, Brijuni-sziget (nemzeti park).

Camping Ca' Savio

Cavallino Treporti - Adriai tengerpart - Olaszország

Tágas kemping, ahol sokféle vízi szórakozási lehetőség van a kempingen belül és kívül is, 4 medence, jacuzzi, homokos strand, mely sekély vize miatt ideális kicsi gyerekeknek.

Camping Caballo de Mar

Pineda de Mar - Costa Brava - Spanyolország

Ebben a kempingben reggeltől estig van mit tenni. Nappal strandolhat a medencénél vagy a strandon, este spanyol finomságokat vacsorázhat, utána pedig hangulatos sétákat tehet.