si-slo.jpg

Szlovénia kempingjei

Kemping Szlovéniában

Egyre több turista foglal kempingnyaralást Szlovéniában. Ennek számos oka van, hiszen Szlovénia  egy csodálatos, megfizethető, vendégszerető ország, ahol rengeteg a látnivaló. A szlovén  természeti táj szépsége lenyűgöző, Európa egyik legzöldebb országa. Szlovénia ideális választás a napozás, a tenger és a strandolás szerelmeseinek is. A Földközi-tengernél az egész család jól fogja magát érezni. Ebben a sokoldalú országban biztosan senki sem fog unatkozni. Jöjjön és fedezze fel, mit is tartogat a család számára egy kempingnyaralás Szlovéniában. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Szlovénia Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Terme Čatež

Čatež ob Savi - Szlovénia - Szlovénia

Ez a kemping vízi élmények tekintetében felülmúlhatatlan, nem talál még egy ilyen aquaparkot a környéken. Gyermekei még hetekig erről fognak mesélni, a szülők pedig a kényelemről áradoznak.

Nyaralás egy kempingben Szlovéniában? Ne hagyja ki az ország tavakkal, hegyekkel és barlangokkal tarkított északi részét sem! Természetesen a fővárosba, Ljubljana-ba és a régi kikötővárosba, Piran-ba, Izola-ba és Koper-be is érdemes ellátogatni. A Júliai-Alpokban található  Triglav Nemzeti Park ideális helyszín raftingolásra és/vagy hegyi kerékpározásra. A hegymászás is nagyon népszerű ezen a vidéken. A kiválasztott kempingből Szlovéniában autós kirándulásokat is tehetünk, akár ilyen módon is élvezhetjük a csodálatos táj szépségeit.