Júliai-Alpok/Bled kempingjei

Kempingezés Bledben

Éld át a csodálatos Szlovénia sokszínűségét, és foglalj egy bledi kempinget a Júliai-Alpok szívében. A kemping tökéletes olyan családok számára, akik a természetben eltöltött különféle programokat kedvelik. Szlovénia változatos tájjal rendelkezik, így nyaralásod során biztosan el fog bűvölni a fantasztikus panoráma. Idilli tájakra, termálforrásokra és kellemes hőmérsékletre vágysz? Akkor egy bledi kemping a Júliai-Alpokban kitűnő választás!

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Júliai Alpok/Bled Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Sobec

Lesce - Júliai Alpok/Bled - Szlovénia

A kemping a Sava Dolinka folyó kanyarulatában található. Csodálatos gyalog-, kerékpár- és kenutúrákra hívogat ez a gyönyörű táj. Kirándulási tipp: városlátogatás Bled-be.

Bled a taváról híres, amelyen egy sziget és egy kápolna is található. A város barátságos üzletekkel, éttermekkel és szlovén folklórral hívogat. A szerencsédet is kipróbálhatod a kaszinóban. A kemping környezete tökéletes túrázáshoz, hegyikerékpározáshoz, hegymászáshoz, lovagláshoz, kajakozáshoz, evezéshez, úszáshoz, horgászáshoz, de akár hőlégballonra is szállhatsz, hogy a magasból csodáld meg az elbűvölő tájat. Nehéz lesz beosztanod az időd ahhoz, hogy minden lehetőséget kihasználj a bledi kempingben és annak környékén.