si-jul.jpg

Júliai Alpok/Bled kempingjei

Kemping Bledben

Élje át a csodálatos Szlovénia sokszínűségét, és foglaljon egy bledi kempinget a Júliai Alpok szívében. A kemping tökéletes olyan családok számára, melyek a természetben eltöltött különféle programokat kedvelik. Szlovénia változatos tájjal rendelkezik, így nyaralása során biztos el fogja önt bűvölni a fantasztikus panoráma. Idilli tájakra, termálforrásokra és kellemes hőmérsékletre vágyik? Akkor egy bledi kemping a Júliai Alpokban kitűnő választás! 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Júliai Alpok/Bled Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Sobec

Lesce - Júliai Alpok/Bled - Szlovénia

A kemping a Sava Dolinka folyó kanyarulatában található. Csodálatos gyalog-, kerékpár- és kenutúrákra hívogat ez a gyönyörű táj. Kirándulási tipp: városlátogatás Bled-be.

Bled taváról híres, ahol egy szigetet és egy kápolnát is találunk. A város barátságos üzleteket, éttermeket és szlovén folklórt kínál. A szerencséjét is kipróbálhatja a kaszinóban. A kemping környezete tökéletes túrázáshoz, hegyikerékpározáshoz, hegymászáshoz, lovagláshoz, kajakozáshoz, evezéshez, úszáshoz, horgászáshoz, de akár hőlégballonra is szállhatunk, hogy a magasból csodáljuk meg az elbűvölő tájat. Nehéz lesz beosztania az idejét ahhoz, hogy a bledi kempingben és annak környékén található minden lehetőséget kihasználjon.