Wallis kempingjei

Kempingezés Wallisban

Egy wallisi kemping ideális kiindulópont a hegymászás szerelmeseinek. A túrázókra és a kerékpárosokra sok lehetőség vár, hogy élvezhessék hobbijukat. A régióban több útvonal is a leggyönyörűbb helyekre visz. Szeretnéd felülről megcsodálni a táj természetes szépségét? Felvonóval a kisebb Matterhorn csúcsára juthatsz fel, vagy megmászhatod a Rhône gleccsert, de akár autóval is bejárhatod a vidéket. Visszatérve a wallisi kempingbe visszaidézheted a napközben átélt csodás élményeket.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Wallis Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Gyönyörű elhelyezkedésű kemping szép kilátással az Alpokra. Tökéletes kiindulópont hegymászáshoz Leukerbadba és az Aletsch-gleccserhez, amely a leghosszabb Európában.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.

A wallisi kempinghez közeli Rhône folyó ideális hely a raftingozás és a kenuzás szerelmeseinek. A gyerekekre is rengeteg szórakoztató kirándulás vár a közelben. A Les Marécottes állatkertet és a Point Sud kalandparkot biztosan imádni fogják, ahogy a St. Léonard-i föld alatti tavon tett csónakos kirándulást is. Teljes kikapcsolódást szeretnél? Tölts el egy napot a fürdőben! A Leukerbad termálba mindenképp érdemes ellátogatnod, ha egy wallisi kempingben nyaralsz.