ch-wal.jpg

Wallisi kempingjei

Kemping Wallis-ban

Egy wallisi kemping ideális kiindulópont a hegymászás szerelmeseinek. A túrázókra és a kerékpárosokra sok-sok hely vár, hogy élvezhessék hobbijukat. A régióban több útvonal is a leggyönyörűbb helyekre viszi önt. Szeretné felülről megcsodálni a táj természetes szépségét? Felvonóval a kisebb Matterhorn csúcsára érhetünk, autóval is bejárhatjuk a vidéket, vagy megmászhatjuk a Rhône gleccsert. Visszatérve a wallisi kempingbe visszaidézheti a napközben átélt csodás élményeket.  

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Wallis Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Svájc

Ebből a Rhone-völgyben található kempingből kellemes gyalogos-, kerékpár illetve lovastúrákat is tehetünk a közeli falvakba, vagy akár az Alectsch gleccserhez.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Svájc

A kemping kiválóan alkalmas családi nyaralásra, számos szórakozási lehetőséggel gyermekei számára. A közeli hegyekbe függőkabinnal juthatunk fel, ahol kellemes sétákat tehetünk.

A wallisi kempinghez közel található a Rhône folyó. Ideális hely a raftingolás és a kenuzás szerelmeseinek. A gyermekekre is rengeteg szórakoztató kirándulás vár a közelben. A Les Marécottes Zoo-t és a Point Sud Adventure Parkot biztosan imádni fogják, ahogy a St. Léonard közelében található tavon tett hajókirándulást is. Teljes kikapcsolódást szeretne? Töltsön el egy napot a fürdőben! A Leukerbad Spa-ba mindenképp érdemes ellátogatni, ha egy wallisi kempingben nyaral.