A Berni-felvidék kempingjei

Kempingezés a Berni-felvidéken

A berni-felvidéki kempingnyaralásra a gyönyörű és változatos táj jellemző. Hófödte hegyek, hegyi tavak, fogaskerekű vonat, kis, hegyi falvak, számos túraútvonal található itt, és a helyiek is igen barátságosak. A svájci Berni-felvidék sokszínűségéről ismert, így nem meglepő, hogy ez a fővárostól, Berntől délre eső régió annyira népszerű. Nem csak a természet szerelmesei, hanem a gyermekes családok is örömüket lelhetik a nyaralásban Svájc ezen gyönyörű részén. A Vacansoleil-en keresztül ebben az évben te is élvezheted a berni-felvidéki kempingezést.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Berner Oberland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úti cél a Thuni-tónál, Interlaken közelében. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulások a környéken és városnézés Bernben.

A berni-felvidéki kempingből a Jungfraujochra

A berni-felvidéki kemping kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz. Az egyik fő attrakció ebben a régióban a Jungfraujoch, a legmagasabban fekvő vasútállomás Európában. Ez az állomás abban a régióban található, amely szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Az egyedülálló táj varázslatos szépsége és az Aletsch-gleccser, mely az Alpok leghosszabb gleccsere, kötelező látnivaló a berni-felvidéki kempingben töltött tartózkodásod alatt.

További remek kirándulások a berni-felvidéki kempingből

A Jungfraujoch vonzereje mellett más kirándulásokat is tehetsz a kiválasztott berni-felvidéki kemping környékén. Látogass el a vibráló és sokszínű fővárosba, Bernbe, és csodáld meg a városközpont középkori jellegét, vagy nézz körül a modern városban, Interlakenben, mely a hegy lábánál fekszik két tó között. Szeretsz vásárolni? Bern városát elhagyva a divatos Gstaad városa is a berni-felvidéki kemping közelében fekszik, mely kitűnő vásárlási lehetőségeket nyújt.

Programok a berni-felvidéki kempinged közelében

Érdemes kimozdulni a kempingből, és a különböző szomszédos térségek sajátosságaiba, egyedi hangulatába és a táj szépségébe betekinteni. Hagyd, hogy a gyönyörű természet elcsábítson! Tegyél egy túrát egy gleccser szurdokban, vagy fedezd fel a burjánzó, zöld vidéket. A régióban sok mérföldnyi kerékpárút és hegyi túraútvonal található. Próbálj ki valami újdonságot: fedezd fel a gyönyörű vidéket robogóval! A Trottibike a kerékpár alternatívája. A berni-felvidéki kemping a kalandot kedvelők és az aktív pihenésre vágyók paradicsoma.

A varázslatos hegyi tavak hűvös helyet nyújtanak nyáro

A berni-felvidéki kemping közelében van néhány gyönyörű tó. Az Interlaken közelében található Thunersee és a Brienzersee csak egy-egy példa. A tavakat hajóval is felfedezheted, de a természetes tavak alkalmasak úszásra, szörfözésre és vitorlázásra is. Nyaralásod alatt a tavakban élvezheted a felfrissülést a forró nyári napokon. Ezen felül a tavak gyönyörű helyeken találhatóak, ahol csodálatos kilátás nyílik a környékre. Ezek olyan emlékképek lesznek, amelyeket nem fogsz egyhamar elfelejteni a berni-felvidéki kempingnyaralásod után sem.

Berni-felvidéki kempingnyaralásod során úgy élvezheted a szabadságodat, ahogy csak szeretnéd!