ch-beo.jpg

Berner Oberland kempingjei

Kemping a Berni-felvidéken

A Berni-felvidéki kempingnyaralásra a gyönyörű és változatos táj jellemző. Hófödte hegyek, hegyi tavak, fogaskerekű vonat, kis hegyi falvak, számos túraútvonal található itt és helyiek is igen barátságosak. A Svájci Berni-felvidék sokszínűségéről ismert, így nem meglepő, hogy ez a vonzó régió a fővárostól, Berntől délre annyira népszerű. Nem csak a természet szerelmesei, hanem a gyermekes családok is élvezhetik a nyaralást Svájc ezen gyönyörű részén. A Vacansoleil-en keresztül ebben az évben a Ön is élvezheti a Berni-felvidék egyik kempingjében való tartózkodást. 

 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Berner Oberland Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Svájc

Tökéletes úti cél a Thuner-tónál, Interlaken közelében. Gondozott kemping sok vízisport-lehetőséggel és napozórésszel. Hegyi kirándulások a környéken és városnézés Bernben.

A kiválasztott Berni-felvidéki kempingből a Jungfraujochba


A Berni-felvidéki kemping kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz. Az egyik fő attrakciója ebben a régióban a Jungfraujoch, a legnagyobb vasútállomás Európában. Ez az állomás abban a régióban található, amely régió szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Az egyedülálló táj varázslatos szépsége és az Aletsch-gleccser, mely az Alpok leghosszabb gleccsere, kötelező látnivaló a Berni-felvidéki kempingben való tartózkodás alatt.

További remek kirándulások a Berni-felvidéki kempingből


A Jungfraujoch vonzereje mellett, más kirándulásokat is lehet tenni a lefoglalt Berni-felvidéki kemping környékén. Látogasson el a vibráló és sokszínű fővárosba Bern-be és csodálja meg a városközpont  középkori jellegét , vagy nézzen körül a modern városban, Interlaken-ben. A város a hegy lábánál fekszik két tó között. A város határában található a Mystery Park. Erősen ajánlott a gyerekeknek. Szeret vásárolni? Bern városát elhagyva a divatos Gstaad városa is a Berni-felvidéki kemping közelében fekszik, mely kitűnő vásárlási lehetőségekkel bővelkedik.

Lehetőségek a kiválasztott Berni-felvidéki kemping közelében


Csupán a Berni-felvidéki kempingben maradni a nyaralás alatt nem érdemes, mert  lemaradna a különböző szomszédos térségek sajátosságairól, egyedi hangulatáról és a táj szépségéről. Hagyja, hogy a gyönyörű természet elcsábítsa! Tegyen egy túrát egy gleccser szurdokban, vagy fedezze fel a buja, zöld tájat. A régióban sok mérföld kerékpárút és hegyi túraútvonal található. És valami teljesen új, fedezze fel a gyönyörű vidéket robogóval;  Ez az új trend! A Trottibike a kerékpár alternatívája. A Berni-felvidéki kemping a kalandorok és aktív emberek paradicsoma.

A varázslatos hegyi tavak hűvös helyet nyújtanak a nyáron


A Berni-felvidéki kemping közelében van néhány gyönyörű tó. A Thunersee és a Brienzersee csak egy-egy példa, mely Interlaken közelében található.  A tavakat  hajóval is felfedezheti, de a természetes tavak alkalmasak úszásra, szörfözésre és vitorlázásra is. Nyaralása alatt élvezheti a tavakban való felfrissülés élményét a forró nyári napokon. Ezen felül a tavak gyönyörű helyeken  találhatóak,  ahol csodálatos kilátás nyílik a környékre. Egy emlékkép, melyet nem fog egyhamar elfelejteni a Berni-felvidéki kempingnyaralása után sem..

Berni-felvidéki kempingnyaralás, ahol úgy élvezheti a szabadságát, ahogy csak szeretné!