Angeiras-i kempingek

Angeiras Kemping

Autentikus környezetre vágyik végeláthatatlan homokos tengerparttal és rengeteg napsütéssel fűszerezve? Akkor válassza az Angeiras Kempinget, ahol a felejthetetlen nyaralás garantált. Észak-Portugália egyszerűen megúnhatatlan. Felfedezésre váró tengerparti falvak, csodálatos környezet, zöldellő lankák, tavak és elragadó városok várják a pihenni vágyókat. Portugália északi része számos kulturális értéket rejt. Történelmi városok, világhírű borvidékek festői falvak, fesztiválok és rengeteg tradíció jellemzi ezt a vidéket. Az ide látogató meg fog lepődni a rengeteg látnivalótól. Pihenés elragadó környezetben az Atlanti-óceán partján? Utazzon Portugáliába a Vacansoleil-lel. 

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Angeiras Vacansoleil kempingek közül

Portugália autentikus arca 


Az Angeiras Kemping kiváló kiindulópont a környék, és egyben az autentikus Portugália felfedezéséhez. A vidéki részeken rengeteg kápolnát, impozáns állami épületet és magán rezidenciát találunk, ezért érdemes útnak indulni. A helyiek szokásait és tradícióit gyakran egészen közelről szemügyre veheti a turista, mert előfordul, hogy a látogató megnézhet egy-egy magánportát. Észak-Portugália hegyvidéki részén számos természetvédelmi övezet, templom és vár található. A régió meghatározó folyója pedig a Douro, amely a híres douro-völgy névadója is. A világhírű portói és Douró menti borok erről a környékről származnak. Vegyen részt egy hajókiránduláson és csodálja meg a páratlan történelmi borvidéket. 

Aktív nyaralás az Angeiras Kemping környékén

 
Akár a zavartalan pihenést, akár az aktív nyaralást választja, mindenre van lehetőség az Angeiras Kemping környékén.Tegyen hatalmas sétákat a parton, vagy induljon el a megannyi túraútvonal egyikén, amelyek köztudottan Európa legszebbjei közé tartoznak. Felejtse el a tömegturizmust és élvezze az érintetlen természetet. A tengerpart szerelmesei is a legjobb helyen járnak, hiszen széles homokos partok várják az ide látogatót. Béreljen vízibiciklit és szerezzen maradandó élményeket családjának. Ha pedig megéhezett, térjen be a part menti éttermek valamelyikébe és kóstolja meg a helyi specialításokat. 

Kirándulás Porto-ba


Amennyiben Észak-Portugáliában jár, nem szabad kihagyni Porto városát, melynek romantikus borpincéi, középkort idéző szűk utcái és felejthetetlen látnivalói minden évben rengeteg turistát vonzanak. A ‘Ribeira’ városrész világörökség és gyakorlatilag Porto lüktető szíve. A város jelképe a Dom Luis híd és a XII. sz.-ban épült erőd-templom, a román stílusú ‘Sé’, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Érdemes megnézni a ‘Palácio da Bolsa’ impozáns épületét is és a belvárosban járva kihagyhatatlan program a pincelátogatás. Kóstolja meg a méltán híres borokat és ne felejtsen el betérni egy tradícionális étterembe sem. Angeiras-ba visszatérve nézze meg a helyi halpiacot és válasszon kedvére vacsorának valót. 

Változatos és mozgalmas nyaralás várja Észak-Portugáliában, az Angeiras Kempingben.