Porto kempingjei

Kempingezés Portóban

Egy portói kempingben az élet szép. A kempingezés szerelmeseinek Portugália ezen része kifejezetten ajánlott. Elszakadhatsz a hétköznapoktól, élvezheted a friss levegőt és a vendégszeretetet. Porto gazdag kultúrával és történelemmel, illetve lenyűgöző természeti szépséggel bír. A kellemes klíma és a nyugodt légkör szintén hozzájárulnak a felejthetetlen kempingnyaraláshoz. A portói kempingek szívélyesen fogadják a vendégeket.

Mutasson többet

Válasszon a 2 kempingek Porto Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Rio Alto

Póvoa de Varzim - Porto - Portugália

A kemping 35 km-re található a híres Porto várostól, de a közeli Póvoa de Varzim is megér egy sétát. A strand is közel esik, a kemping mellett golfozási lehetőség is adott.

Camping Angeiras

Angeiras - Porto - Portugália

Kis, családias kemping, Porto-tól 17 km-re, északra. Szép helyen található,a homokos tengerparthoz közel, gyalog is könnyen elérhető távolságban (300 m).

Porto városa, mely Lisszabon után a második legnagyobb portugál város, a Douro folyó partján fekszik, mely folyó egész völgye szőlőligetekkel borított. A vidék tökéletes hely a gyalog-, hegyi túrázás és a kenuzás szerelmeseinek. Porto városa sok mindent kínál. Hajókirándulást tehetsz a Douro folyón, de helikopterre is szállhatsz. Üzletek, múzeumok és lenyűgöző hidak, mint pl.az Arrábida-híd találhatók a városban. A portói kempingből könnyen elérhető minden látnivaló és program.