pt.jpg

Portugáliai kempingek

Kempingezés Portugáliában

Portugália hihetetlenül gazdag természeti és épített látnivalókban is. Csodálatos időjárás és gyönyörű strandok. Elbűvölő, kultúrában bővelkedő városok. Az egyik legszebb víziútvonal mellett fekszik, és Európa legnaposabb fővárosával is büszkélkedhet. Fantasztikus ételek és remek borok a kontinens egyik leglenyűgözőbb vidékén. Tehát, ha egy igazán csodálatos kempingnyaralásra vágysz, Portugália kétségkívül tökéletes választás lesz!

Bármire is lenne szükséged egy varázslatos kempingnyaraláshoz, Portugáliában meg fogod találni! Remek kombinációja fantasztikus strandoknak, lenyűgöző természeti tájaknak, nyüzsgő városoknak és kulturális látnivalóknak, melyeknek köszönhetően megannyi szép emlékkel térhetsz haza a nyaralásról.

Mutasson többet
Válasszon a 7 kempingek Portugália Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Quarteira

Quarteira - Algarve - Portugália

Quarteira peremén található a kemping. Számos szolgáltatással és nagy úszómedencével kényeztetik a vendégeket. A repülőtér fél órányi autóútra fekszik.

Camping Turiscampo

Lagos - Algarve - Portugália

Szépen karbantartott, virággal borított kemping, Lagos történelmi városának közelében. Jó úszómedence, terasszal és étteremmel. Luz homokos strandja 2,5 km-re található.