it-umb.jpg

Umbria/Trasimeno-tavi kempingek

Kemping Umbriában

Egy umbriai kempingben eltöltött nyaralás azt jelenti, hogy Olaszország szívében pihenhet. A régió az ország közepén található, közel az Adriai- és a Földközi-tengerhez, és sok-sok gyönyörű városhoz, úgymint Firenzéhez és Rómához. Zöld, dimbes-dombos táj, tavak, napraforgóföldek és olajfaligetek tarkítják a vidéket. A régió finom borairól és pompás konyhájáról híres, mely remek ételeket kínál. Egy umbriai kempingben eltöltött kempingezés mindent kínál, ami egy sikeres nyaraláshoz szükséges.

Mutasson többet
Válasszon a 4 kempingek Umbria/Trasimeno-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Punta Navaccia

Tuoro sul Trasimeno - Umbria/Trasimeno-tó - Olaszország

Népszerű kemping a Trasimeno tónál, melynek saját kikötője és bájos strandja is van. Sokféle szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak egyaránt (medence, színház, diszkó).

Camping Villaggio Italgest

Sant'Arcangelo di Magione - Umbria/Trasimeno-tó - Olaszország

Ez a szépen gondozott kemping közvetlenül a Trasimeno tó partján fekszik. Számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt, pl. úszómedence csúszdával, strand a tó partján.

Camping Polvese

Sant'Arcangelo di Magione - Umbria/Trasimeno-tó - Olaszország

Kis, családias hangulatú kemping, melyben elsőbbséget élvez a kényelem. Két úszómedence is várja a vendégeket. Romantikus sétákat tehetünk Sant Archangeloban.

Camping Badiaccia

Castiglione del Lago - Umbria/Trasimeno-tó - Olaszország

Kellemes kemping a Trasimeno-tó partján. A strand biztosan a kedvenc helye lesz majd. A gyermekek számára megannyi kényeztetés vár: úszómedence, szórakoztató programok, játszótér. Umbria és Toszkána csak Önre vár, hogy felfedezze!