it-tre.jpg

Trentino/Dél-Tirol kempingjei

Kemping Trentinoban

Gyönyörű, kristálytiszta tavak. Hegyekkel övezett táj. Valódi béke és csend. Egy trentinoi, családi kempingezés igazán csodálatos lehetőséget nyújt a természettel való eggyé váláshoz Olaszország legszebb, érintetlen vidékein. Emellett Trentino a szabadtéri programok szerelmeseinek játszótere is.  Biciklizz át az erdőkön és mászd meg a buja, zöld hegycsúcsokat. Ússz, kajakozz, kenuzz, vitorlázz és evezz a Caldonazzo és a Levico tavakon. Ezek Olaszország legmelegebb tavai közé tartoznak, így tökéletesek a gyerekekkel való fürdőzésre és úszásra. Közel vannak a kempinghez is, könnyen, egyszerűen elérhetőek. A Garda tó szintén csak egy órára van innen, amely ideális egy fantasztikus, egy napos kimozduláshoz. 

Ha egy kis kulturális vagy történelmi kiruccanásra vágysz, látogasd meg Trentino elbűvölő fővárosát, Trento-t, vagy Rovereto és Peregrine bájos városait. Kissé távolabb található a Riva del Garda, a Garda tó északi részén elhelyezkedő legnagyobb város. Lazíts Levico Terme termálfürdőiben, vagy kényeztesd magad a helyi finom borral a gyönyörű borászatok egyikében. Egy csodálatos és pihentető, olaszországi, családi kempingezéshez Trentino egyszerűen szuper úticél!

Mutasson többet
Válasszon a 2 kempingek Trentino/Dél-Tirol Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Due Laghi

Levico Terme - Trentino/Dél-Tirol - Olaszország

Gyönyörű környezetben található kemping a Levico- és a Caldonazzo-tó között. Kirándulási tipp: hegyi gyalog- ill. kerékpártúrák; Trento, Pergine (reneszánsz házak).

Camping San Cristoforo

San Cristoforo - Trentino/Dél-Tirol - Olaszország

Jó helyen található, szépen gondozott kemping a Garda-tónál, itt szörfözni és vitorlázni is lehet. Úszó- és gyermekmedencével felszerelt. Kirándulási tipp: gyalog és kerékpártúrák.