Szórakoztató programot kínáló kempingek in Olaszország, Toszkána

Válasszon a 16 kempingek in Olaszország, Toszkána

Részletes keresés:

Camping Talamone

Talamone - Toszkána - Olaszország

Ez a szintkülönbségeket játékos módon kihasználó kemping csodálatos zöld környezetben található, egy park részeként. Kirándulási tipp: városlátogatás Siena-ban, Rómában.

Camping Castiglione Camping Village

Castiglione della Pescaia - Toszkána - Olaszország

Kemping sok árnyékkal a Maremma régióban, Dél-Toszkánában. A szomszédban homokos strand és számos történelmi helyszín is található. Vegyél részt izgalmas kirándulásokon vagy csak egyszerűen hűsölj a medencében. Egy fantaszikus, napsütésben gazdag nyaralás vár rád itt!

Camping Norcenni Girasole Village

Figline Valdarno - Toszkána - Olaszország

Mindenki számára ideális ez a hatalmas területen fekvő modern kemping. Lehet úszni a medencékben, sportolni, jókat enni, táncolni, és persze kirándulni, a városok kincseit felfedezni.

Camping Continental

Marina di Castagneto Carducci - Toszkána - Olaszország

Még fel nem fedezett gyöngyszem a toszkán tengerparton. Gyermekbarát, árnyékos kemping zöldövezetben. Fedezze fel Elba szigetét, látogasson el a gyönyörű Pisa városába, vagy kiránduljon a Strada del Vino híres borúton.

Camping Park Albatros

San Vincenzo - Toszkána - Olaszország

Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.