it-tos.jpg

Toszkána kempingjei

Toszkánai kempingek

Ha szabadságunkat egy kempingben, Toszkánában akarjuk eltölteni, akkor itt minden hozzávalót megtalálunk a tökéletes nyaraláshoz. Természet, bájos falvak, múzeumok, teraszos kávézók, finom ételek, látni- és tennivalók sokasága, Nap, tenger és strandok – Toszkánában minden valóra válik, amiről csak álmodozott. Ebben az olasz régióban több kemping is található. Nem akarja magával hozni a saját lakókocsiját vagy sátrát? Semmi gond, a toszkán kempingekben teljesen felszerelt mobilházak várják a pihenni vágyó családokat. 

Mutasson többet
Válasszon a 17 kempingek Toszkána Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Le Marze

Marina di Grosseto - Toszkána - Olaszország

Szép kemping, a tengerpart egy rövid sétával könnyen elérhető. Élvezze a gyönyörű La Maremma Nemzeti Parkot és a széles, homokos tengerpartot! Marina di Grossetto üdülőhely mindössze 4 km.

Camping Village Firenze

Firenze - Toszkána - Olaszország

Kempingezés Firenzében? Igen, már erre is van lehetőséged! Élvezd a nyaralásodat ebben, az Arno folyó partján fekvő, zöld kempingben, mindössze 3 km-re a történelmi belvárostól. Kerékpárral a legjobb!

Egy kemping Toszkánában mindenféle túra tökéletes kiindulási pontja lehet, bármiről is legyen szó, strandolásról, kerékpározásról, túrázásról vagy akár kulturális emlékek meglátogatásáról. A látnivalókról bizonyára sok fénykép is készül majd. A lenyűgöző látványt nyújtó hegyvidék, a tengerpartok, a városok, mint pl. Pisa a ferdetoronnyal, Firenze a híres hídjával, a Ponte Vecchio-val, Siena a főterén évente két alkalommal megrendezett lovasversenyével (Palio) mind kihagyhatatlan látnivaló, ha a család Toszkánában kempingezik.