it-tos.jpg

Toszkána kempingjei

Toszkánai kempingek

Ha szabadságunkat egy kempingben, Toszkánában akarjuk eltölteni, akkor itt minden hozzávalót megtalálunk a tökéletes nyaraláshoz. Természet, bájos falvak, múzeumok, teraszos kávézók, finom ételek, látni- és tennivalók sokasága, Nap, tenger és strandok – Toszkánában minden valóra válik, amiről csak álmodozott. Ebben az olasz régióban több kemping is található. Nem akarja magával hozni a saját lakókocsiját vagy sátrát? Semmi gond, a toszkán kempingekben teljesen felszerelt mobilházak várják a pihenni vágyó családokat. 

Mutasson többet
Válasszon a 17 kempingek Toszkána Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Montescudaio

Montescudaio - Toszkána - Olaszország

A Montescudaio kemping erdős környezetben található. Minden korosztály jól fogja érezni itt magát, hiszen sokféle sportolási és szórakozási lehetőséget kínál a kemping.

Camping Free Time

Marina di Bibbona - Toszkána - Olaszország

Tipikus olasz kemping, Marina di Bibbona külterületén. A szórakoztató csapat első osztályú, ha akar, egész nap részt vehet programokon! A falubanrengeteg jó kávézó és bár található!

Camping Torre Pendente

Pisa - Toszkána - Olaszország

A pisai toronytól csupán egy sétára található ez a kellemes városi, medencés kemping, mely kiváló kiindulópont egy városnéző kiránduláshoz.

Camping Siena Colleverde

Siena - Toszkána - Olaszország

A történelmi belvároshoz közeli egyik dombról csodálatos kilátás nyílik az egyik leggyönyörűbb toszkán városra. A híres siena-i lóversenyt, a Palio-t évente kétszer rendezik meg.

Camping Boschetto di Piemma

San Gimignano - Toszkána - Olaszország

A kempingből gyönyörű sétákat tehetünk a környék szőlőligetein át. Kerékpározásra is van lehetőség a dombos toszkán tájakon.

Egy kemping Toszkánában mindenféle túra tökéletes kiindulási pontja lehet, bármiről is legyen szó, strandolásról, kerékpározásról, túrázásról vagy akár kulturális emlékek meglátogatásáról. A látnivalókról bizonyára sok fénykép is készül majd. A lenyűgöző látványt nyújtó hegyvidék, a tengerpartok, a városok, mint pl. Pisa a ferdetoronnyal, Firenze a híres hídjával, a Ponte Vecchio-val, Siena a főterén évente két alkalommal megrendezett lovasversenyével (Palio) mind kihagyhatatlan látnivaló, ha a család Toszkánában kempingezik.