it-tos.jpg

Toszkána kempingjei

Toszkánai kempingek

Ha szabadságunkat egy kempingben, Toszkánában akarjuk eltölteni, akkor itt minden hozzávalót megtalálunk a tökéletes nyaraláshoz. Természet, bájos falvak, múzeumok, teraszos kávézók, finom ételek, látni- és tennivalók sokasága, Nap, tenger és strandok – Toszkánában minden valóra válik, amiről csak álmodozott. Ebben az olasz régióban több kemping is található. Nem akarja magával hozni a saját lakókocsiját vagy sátrát? Semmi gond, a toszkán kempingekben teljesen felszerelt mobilházak várják a pihenni vágyó családokat. 

Mutasson többet
Válasszon a 17 kempingek Toszkána Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Park Albatros

San Vincenzo - Toszkána - Olaszország

Ez az egyik legnépszerűbb Vacansoleil kemping. Egész nap sokféle szórakozási lehetőséget kínál a kisgyerekek és tinik számára egyaránt. A strand 800 méterre található.

Camping Norcenni Girasole Club

Figline Valdarno - Toszkána - Olaszország

Mindenki számára ideális ez a hatalmas területen fekvő modern kemping. Lehet úszni a medencékben, sportolni, jókat enni, táncolni, és persze kirándulni, a városok kincseit felfedezni.

Camping Talamone

Talamone - Toszkána - Olaszország

Ez a szintkülönbségeket játékos módon kihasználó kemping csodálatos zöld környezetben található, egy park részeként. Kirándulási tipp: városlátogatás Siena-ban, Rómában.

Camping Barco Reale

San Baronto - Toszkána - Olaszország

A kemping egy régi vadászterületen fekszik, csodálatos kilátással a Toszkán tájra. Számos lehetőséget kínál minden korosztály számára. Kirándulási tipp: híres toszkán városok.

Camping Parco delle Piscine

Sarteano - Toszkána - Olaszország

Kellemes, családias hangulató kemping a toszkán dombvidéken. Sokféle szolgáltatás és három ásványi sókban gazdag vízű medence várja a vendégeket. Történelmi városok a közelben.

Egy kemping Toszkánában mindenféle túra tökéletes kiindulási pontja lehet, bármiről is legyen szó, strandolásról, kerékpározásról, túrázásról vagy akár kulturális emlékek meglátogatásáról. A látnivalókról bizonyára sok fénykép is készül majd. A lenyűgöző látványt nyújtó hegyvidék, a tengerpartok, a városok, mint pl. Pisa a ferdetoronnyal, Firenze a híres hídjával, a Ponte Vecchio-val, Siena a főterén évente két alkalommal megrendezett lovasversenyével (Palio) mind kihagyhatatlan látnivaló, ha a család Toszkánában kempingezik.