it-cal.jpg

Kalábria kempingjei

Kalábriai kempingek

Ez a zöld és érintetlen része Olaszországnak egyre jobban ismertté válik, mint egy különösen egyedi nyaralóhely. Ebben, talán az ország legszebb régiójában, meg fogja találni szinte mindazt, amit elvár egy olaszországi kempingnyaralástól. Gyönyörű tengerparti városok, festői falvak, fehér homokos tengerpartok, kristálytiszta tenger, vad hegyvidéki táj, ősi olajfák, hatalmas erdők és ízletes ételek. Mindent, amit csak szeretne egy kempingnyaralás alkalmával. A Vacansoleil kiválasztotta a legszebb kempingeket Önnek ebben, a még szinte érintetlen régióban.

Mutasson többet
Válasszon a 1 kemping Kalábria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Il Salice

Corigliano Calabro - Kalábria - Olaszország

Ebből a kényelmes, Ión-tenger melletti kempingből kiindulva felfedezheti a csodálatos Calabriát. Ez a kicsi, de luxusfelszereltségű kemping különös figyelmet fordít a gyerekere.

A gyönyörű érintetlen táj a kiválasztott Calibria-i kempingje környékén

A természet szerelmesei  otthon találják magukat egy Calabria-i kempingben. Élvezze a szépséget, mely körülveszi nap mint nap. A  Tirrén-tengeri partvidék és a Jón-tenger partja közötti terület ad otthont a rengeteg érintetlen szépségnek. Itt igazán lehet gyönyörködni a környezetben séta közben. A lenyűgöző sziklaalakzatok, a színes leanderek és a lépcsőzetes vízesések csodálatos hátteret adnak a nyaralási videókon és fényképeken. Akár gyalog, kerékpárral, robogóval vagy az autóban ülve, Olaszország ezen részének varázslata arra vár, hogy felfedezzék.  Egy Calabria-i kempingben töltött nyaralás garantáltan felejthetetlen lesz.

Nap, tenger és homok

A Calabria-i kemping közelében gyönyörű fehér homokos strandokat talál. A családdal együtt pihenhet, homokvárat építhet a gyerekekkel, sportolhat,  könyvet olvashat és élvezheti a kellemes időjárást és a gyönyörű kilátást. Csodálatos sziklák emelkednek ki az azúrkék vizből. Néhány strand rejtett kis öblöben lelhető fel. Egy dolog biztos, a fehér strandok adják Calabria igazi szépségét, ahol pihenés garantált. Élvezze a tartózkodást egy Calabria-i kempingben és tapasztalja meg a pihentető nyaralás élményét.

Fedezze fel a kultúrát és a történelemet a Calabria-i kemping közelében

A Calabria-i kemping körüli falvak egyaránt autentikusak és idilliek. Megláthatja, hogy a történelem e régióban még mindig nagyon is életben van. A Riace-i bronzszobrok, két teljes méretű görög szobor, i.e. 450-ből származik, melyet a tengerből halásztak ki 1972-ben. A Reggio Calabria múzeumban került kiállításra, mely csodás látványt nyújt. A régió gazdag történelmi örökségének nagy része a Nemzeti Régészeti Múzeumban van kiállítva. Lenyűgöző várakkal és gyönyörű templomokkal találkozhat szinte mindenhol ebben a tartományban. Szánjon elég időt arra, hogy megcsodálja a régió számos kulturális kincsét a Calabria-i kempingben való tartózkodása alatt.

Lehetőségek az aktív szabadidő eltöltésére a Calabria-i kemping közelében

Azok, akik szeretik a szabadidejüket aktívan tölteni rengeteg lehetőséget találnak a Calabria-i kemping közelében. Itt senki sem fog unatkozni. Ez egy ideális hely a hegymászásra, hegyi kerékpározásra, túrázásra és a lovaglásra. Szívesebben tölti szabadidejét vízközelben? Nem probléma, a vitorlázás szerelmesei különböző tavakat találnak a régióban, vagy inkább egy kellemes és izgalmas kenutúrát választana? A téli üdülés is remek ebben a térségben, ahol síelhet vagy sífutáson is részt vehet. Röviden szólva, senki sem fog unatkozni egy Calabria-i kempingben.

Egy Calabria-i kempingben megkóstolhatja, megtapasztalhatja és megérezheti az igazi Olaszországot.