Kalábria kempingjei

Kalábriai kempingek

Olaszország zöld és érintetlen része, Kalábria, egyre inkább egy különösen egyedi nyaralóhelyként válik ismertté. Az ország ezen, talán legszebb régiójában, mindent megtalálsz, amire csak vágyhatsz egy olaszországi kempingnyaralás során. Gyönyörű tengerparti városok, festői falvak, fehér homokos tengerpartok, kristálytiszta tenger, vad hegyvidéki táj, ősi olajfák, hatalmas erdők és ízletes ételek. A Vacansoleil kiválasztotta a legszebb kempingeket neked a még szinte érintetlen, kalábriai régióban.

Mutasson többet

Válasszon a 1 kemping Kalábria Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Gyönyörű, érintetlen táj a kiválasztott, kalábriai kempinged környékén

A természet szerelmesei egy kalábriai kempingben igazán otthon találják majd magukat. Élvezd a szépséget, mely körülvesz nap mint nap. Főként a Tirrén-tengeri partvidék és a Jón-tenger partja közötti terület, amely e rengeteg szépségnek otthont ad. Indulj egy sétára és gyönyörködj a környezetben. A lenyűgöző sziklaalakzatok, a színes leanderek és a lépcsőzetes vízesések a nyaralásról készült videók és fényképek csodálatos hátteréül szolgálhatnak. Akár gyalog, akár kerékpárral, robogóval vagy az autóban ülve, Olaszország ezen részének varázslata csak arra vár, hogy felfedezd. Egy kalábriai kempingben töltött nyaralás garantáltan felejthetetlen lesz.

Nap, tenger és homok

A kalábriai kemping közelében gyönyörű fehér homokos strandokat találsz. A családdal együtt pihenhetsz, homokvárat építhetsz a gyerekekkel, sportolhatsz, könyvet olvashatsz vagy a kellemes időjárást és a gyönyörű kilátást is élvezheted. Csodálatos sziklák emelkednek ki az azúrkék vizből. Néhány strand rejtett kis öblökben lelhető fel. Egy dolog biztos, a fehér strandok adják Kalábria igazi szépségét, ahol a pihenés garantált. Élvezd a kalábriai kempingezést és tapasztald meg a pihentető nyaralás élményét!

Fedezd fel a kultúrát és a történelemet a kalábriai kemping közelében

A kalábriai kemping körüli falvak egyaránt autentikusak és idilliek. Megláthatod, hogy e régióban a történelem egyszerűen megelevenedk. A riace-i bronzszobrok, két teljes méretű görög szobor, i.e. 450-ből származik, amelyeket a tengerből halásztak ki 1972-ben. A Reggio Calabria múzeumban kerültek kiállításra, ahol csodás látványt nyújtanak. A régió további gazdag történelmi örökségének nagy része a Nemzeti Régészeti Múzeumban van kiállítva. Lenyűgöző várakkal és gyönyörű templomokkal találkozhatsz szinte mindenhol ebben a tartományban. Szánj elég időt arra, hogy megcsodáld a régió számos kulturális kincsét a kalábriai kempingben való tartózkodásod alatt.

Lehetőségek az aktív szabadidő eltöltésére a kalábriai kemping közelében

Azokra, akik szeretik a szabadidejüket aktívan eltölteni, rengeteg lehetőség vár a kalábriai kemping közelében. Itt senki sem fog unatkozni. Ideális hely a hegymászásra, hegyikerékpározásra, túrázásra és a lovaglásra. Szívesebben töltöd a szabadidődet vízközelben? Nem probléma, a vitorlázás szerelmesei számos tavat találhatnak a régióban. Vagy inkább egy kellemes és izgalmas kenutúrát választanál? A téli üdülés is remek ebben a térségben, ahol síelhetsz vagy sífutáson is részt vehetsz. Egyszóval, egy kalábriai kempingben senki sem fog unatkozni.

Egy kalábriai kempingben megkóstolhatod, megtapasztalhatod és átélheted az igazi Olaszországot.