it-gar.jpg

Garda-tó kempingjei

Kempingek a Garda-tónál

Ha Olaszországban a Garda-tónál szeretne nyaralni, választhat sátras vagy mobilházas megoldást is. A Garda-tó már régóta az egyik legnépszerűbb nyaralási úticél észak-Olaszországban. Az ország legnagyobb tava csodálatos erdőkkel és sziklás hegyekkel van körülvéve. A tó sokféle vízisport űzésére alkalmas pl: vitorlázás, szörfözés, evezés. A vízisport csak töredéke a Garda-tónál kempingekben eltöltött nyaralási lehetőségeknek.

Mutasson többet
Válasszon a 15 kempingek Garda-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Eden

San Felice del Benaco - Garda-tó - Olaszország

Ennek a vonzó, medencékkel felszerelt kempingnek saját strandja van a Garda-tónál. Kirándulási tipp: Brescia, Verona, Saló (heti piac), S. Felice del Benaco; csónakázás a tavon.

Camping Eurocamping

Pacengo di Lazise - Garda-tó - Olaszország

Kellemes, családi nyaraláshoz ideális. A kemping és környéke is sokféle játék- és sportlehetőséget kínál: medencék, pancsolójátszótér, Gardaland, Canevaworld Park.

Camping Tiglio

Sirmione - Garda-tó - Olaszország

A Garda-tó legnépszerűbb kempingje a Sirmione félszigeten található. Gyermekes családok számára kitűnően alkalmas. Kirándulási tipp: a félsziget végén épült vár.

Camping Garda

Limone sul Garda - Garda-tó - Olaszország

A gyönyörű Garda-tó északnyugati partján található, 10 km-re Rivától. Medence napozóterasszal és nagyszerű kilátás a tóra. Saját strand, kisgyermekes családoknak kitűnő választás.

Camping La Gardiola

San Felice del Benaco - Garda-tó - Olaszország

Lépcsőzetesen kialakított kemping. Kiváló nyaralást kínál a gyermekes családoknak. Két strandja van, egy kisebb, kavicsos, és egy nagyobb, mely kb. 500 méterre található.

A Garda-tavi kempingek tökéletes kiinduló pontok, ha a nyaralásunk egyik célja a környék felfedezése. Látnivalókat kínálnak a szép városok pl. Peschiera del Garda, Sirmione és Desenzano del Garda, a természet kedvelőinek pedig az Alto Garda Bresciano Nemzeti Park. Kellemes programnak ígérkezik egy kis vásárlás Milánóban, egy romantikus séta vagy hajókázás Velencében vagy vezetett túra a veronai Arénában. Ezek a városok nem közvetlenül a Garda-tavi kempingek közelében vannak, mégis mindenképpen megérnek egy látogatást. Szeretne reggel úgy ébredni, hogy a csodálatos hegyonulatokatra esik a kilátás? Akkor ne várjon túl sokat, foglalja le szálláshelyét minél előbb!