Garda-tó kempingjei

Kempingek a Garda-tónál

A Garda-tónál kempingezni nemcsak azért népszerű, mert ez a legnagyobb tó Olaszországban, hanem azért is, mert ez a gyönyörű olasz régió mindenki számára tartogat valamit. Vízi sportok hatalmas választéka, gyönyörű természet, számos kulturális látnivaló és bájos falvak. A Garda-tónál található majdnem minden kemping tökéletes kiindulópont szép túrákhoz az egész családnak. Szeretnéd minden reggel megcsodálni a gyönyörű hegyvidéket és a fantaszikus tavat? Akkor foglald le a nyaralásodat a Garda-tóhoz a Vacansoleil-nél!

Mutasson többet

Válasszon a 13 kempingek Garda-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Toscolano

Toscolano Maderno - Garda-tó - Olaszország

Egy régi kolostor területén található a kemping. Tökéletes családi úticél a zöld környezet és a remek úszómedencék miatt. Saját strand a Garda-tónál, a barátságos falu csupán 500 m-re található.

Camping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Garda-tó - Olaszország

Kedves, családi kemping egyedülállóan szép helyen. Közvetlenül a Garda-tónál, sokféle vízisport lehetőséggel. Élvezze a kemping teljesen új szolgáltatásait valamint a lenyűgöző szépségű környéket.

Camping Fontanelle

Moniga del Garda - Garda-tó - Olaszország

Kellemes családi kemping úszómedencékkel a gyönyörű Garda-tó partján. A közelben sok gyönyörű várost, természetet és szórakoztató parkokat találunk.

Camping Lido

Pacengo di Lazise - Garda-tó - Olaszország

Top kemping sportlehetőségekkel. Szórakozás gyermekeknek is; medencék és játszóterek. Saját strand a tónál. Kellemes étterem és remek kilátás a Garda-tóra

Camping Baia Verde

Manerba del Garda - Garda-tó - Olaszország

A Garda-tó kissé nyugodtabb részén található a kemping. Kellemesen pihenhetünk a medencénél, vagy a használhatjuk hidromasszázst, míg gyermekei lubickolnak, játszanak.

Szórakozás a víznél

A Garda-tónál eltölött kempingnyaralás természetesen vízzel is jár. Olaszország legnagyobb és legtisztább tavának sötétkék vize nagy vonzerő mindenkinek, aki szereti a vízi sportokat. A tó tökéletesen alkalmas számos vízi tevékenységhez. Vitorlázz, szörfözz, ússz és evezz. Búvárkodhatsz és vízisíelhetsz is. A több mint 150 km hosszú part mentén, számos kavicsos strand található, ahol igazán kikapcsolódhatsz. A Garda-tónál található kempinged elhelyezkedésének köszönhetően bízhatsz abban, hogy szinte egész évben jó időt találsz itt.

Természet a Garda-tónál található kempinged körül

A Garda-tavi kempinged környékén található vidék egy igazi paradicsom. A gyönyörű sötétkék vízen meseszerűen tükrözödnek a háttérben magasodó hegyek. A tavat zöld környezet veszi körbe, amely leginkább ciprusfákkal, citromfákkal és leanderekkel díszített. Emiatt is érdemes felfedezned a környéket a nyaralásod során. Szép sétákat tehetsz a hegyekben a tó körül. Ha pedig kerékpárral vagy lóval indulsz útnak, akkor teljesen más szemszögből csodálhatod meg majd a Garda-tónál található kempinged környezetét.

Kulturális látnivalók a Garda-tó közelében fekvő városokban

Számos gyönyörű város található a Garda-tavi kempinged közelében. Ha szeretnéd a vizet és a természet némi kultúrával kombinálni, az alábbi városok egyikét érdemes meglátogatnod: Verona jól ismert Romeó és Júlia erkélyéről és látványos amfiteátrumáról. A Sirmione félszigeten római épületek és más történelmi látnivalók találhatók. Elég volt a kultúrából? A Garda-tónál található kempingedből elutazhatsz Milánóba is, ahol addig vásárolhatsz, amíg el nem fáradsz.

Utazás mindenkinek

Ha valamelyik Garda-tavi kempingben töltöd a nyaralásodat, akkor az azt is jelenti, hogy Olaszország egyik legnagyobb és legnépszerűbb szórakoztató parkjának közelében tartózkodsz. A Gardaland egy nagyszerű szórakoztató park, izgalmas vízi- és mesebeli látnivalókkal. Ha egy kis izgalomra és némi adrenalinlöketre vágysz, akkor ülj fel valamelyik látványos hullámvasútra. Élvezd ki a fények és kiváló műsorok lebegő paradicsomát. A Movieland Park és a Canevaworld Aquapark a lassú és örült folyóival, valamint hatalmas csúszdáival igazán közel van a Garda-tónál található kempingedhez. Mindkettőbe érdemes ellátogatnod.

Tetszik, amit Olaszország ezen részének változatosságáról olvastál? Akkor foglald le a szállásodat a Garda-tónál!