it-gar.jpg

Garda-tó kempingjei

Kempingek a Garda-tónál

Ha Olaszországban a Garda-tónál szeretne nyaralni, választhat sátras vagy mobilházas megoldást is. A Garda-tó már régóta az egyik legnépszerűbb nyaralási úticél észak-Olaszországban. Az ország legnagyobb tava csodálatos erdőkkel és sziklás hegyekkel van körülvéve. A tó sokféle vízisport űzésére alkalmas pl: vitorlázás, szörfözés, evezés. A vízisport csak töredéke a Garda-tónál kempingekben eltöltött nyaralási lehetőségeknek.

Mutasson többet
Válasszon a 15 kempingek Garda-tó Vacansoleil kempingek közül

Részletes keresés:

Camping Toscolano

Toscolano Maderno - Garda-tó - Olaszország

Egy régi kolostor területén található a kemping. Tökéletes családi úticél a zöld környezet és a remek úszómedencék miatt. Saját strand a Garda-tónál, a barátságos falu csupán 500 m-re található.

Camping Campeggio Del Garda

Peschiera del Garda - Garda-tó - Olaszország

Kedves, családi kemping egyedülállóan szép helyen. Közvetlenül a Garda-tónál, sokféle vízisport lehetőséggel. Élvezze a kemping teljesen új szolgáltatásait valamint a lenyűgöző szépségű környéket.

Camping Fontanelle

Moniga del Garda - Garda-tó - Olaszország

Kellemes családi kemping úszómedencékkel a gyönyörű Garda-tó partján. A közelben sok gyönyörű várost, természetet és szórakoztató parkokat találunk.

Camping Lido

Pacengo di Lazise - Garda-tó - Olaszország

Top kemping sportlehetőségekkel. Szórakozás gyermekeknek is; medencék és játszóterek. Saját strand a tónál. Kellemes étterem és remek kilátás a Garda-tóra

Camping Baia Verde

Manerba del Garda - Garda-tó - Olaszország

A Garda-tó kissé nyugodtabb részén található a kemping. Kellemesen pihenhetünk a medencénél, vagy a használhatjuk hidromasszázst, míg gyermekei lubickolnak, játszanak.

A Garda-tavi kempingek tökéletes kiinduló pontok, ha a nyaralásunk egyik célja a környék felfedezése. Látnivalókat kínálnak a szép városok pl. Peschiera del Garda, Sirmione és Desenzano del Garda, a természet kedvelőinek pedig az Alto Garda Bresciano Nemzeti Park. Kellemes programnak ígérkezik egy kis vásárlás Milánóban, egy romantikus séta vagy hajókázás Velencében vagy vezetett túra a veronai Arénában. Ezek a városok nem közvetlenül a Garda-tavi kempingek közelében vannak, mégis mindenképpen megérnek egy látogatást. Szeretne reggel úgy ébredni, hogy a csodálatos hegyonulatokatra esik a kilátás? Akkor ne várjon túl sokat, foglalja le szálláshelyét minél előbb!